EVROPSKE LIGEFUDBAL

Stanković sada definitivno napušta Sampdoriju

Srpski trener Dejan Stanković otkrio je da sljedeće sezone neće biti trener Sampdorije.

Ekipa iz Đenove je ovu sezonu Serije A završila na posljednjem mjestu tabele Serije A, a u posljednjem kolu je doživjela novi poraz od Napolija.

Još prije dva mjeseca je bilo jasno da će Sampdorija ispasti iz lige, Stanković je tada podnio ostavku, ali on nije bila prihvaćena.

Sada je bivši trener Crvene zvezde opet rekao javnosti da sljedeće sezone neće biti trener ekipe iz Đenove.

– Bila je ovo veoma teška sezona, u svakom pogledu. Ovo je moj poslednji meč u Sampdoriji. Neću biti ovde sledeće sezone – istakao je Stanković.

– U profesionalnom smislu, situacija u klubu se drastično pogoršala posle mog dolaska. Već u decembru bilo je teško, ali postao je ekstremno teško kada je bio završen prelazni rok. Na profesionalnom nivou sam bio razočaran, jer kada krenete u samoubilačku misiju, morate da pristanete na to što radite – rekao je Stanković.

Na kraju se Stanković zahvalio svima koji su bili sa njim svakog dana.

– Zahvaljujem svom stručnom štabu, svima koje sam ovde upoznao, divnim ljudima… hvala igračima, bilo je teško, ali prošli smo kroz to zajedno i bili smo ujedinjeni do kraja. Žao mi je jer sam profesionalac, poštujem ovaj dres i klub. Hvala navijačima Dorije na podršci – podvukao je Dejan Stanković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button