EVROPSKE LIGEFUDBALREGION

UROŠEVIĆ SE OPROSTIO OD PARTIZANA Ostaje žal za titulom

Slobodan Urošević se saopštenjem, koje je počeo i završio riječima: “Partizan zauvek”, oprostio od crno-belih.

Dosadašnji kapiten Partizana rekao je da je ponosan što je bio kapiten kluba, ali da nije ostvario san osvajanjem šampionske titule.

To je ostavio u amanet novim generacijama.

Urošević će karijeru nastaviti u redovima novog šampiona Kipra Arisa iz Limasola.

Transfer je vrijedan 200.000 evra koliko je iznosila klauzula u ugovoru iskusnog levog beka.

Tokom pet sezona u Humskoj odigrao je više od 200 utakmica za Partizan.

– Ponosan sam što sam nosio kapitensku traku. Nisam ostvario san, da dignem pehar šampiona, ali u amanet to ostavljam novim generacijama i igračima koji ostaju. O tome koliko boli svaka izgubljena utakmica, koliko boli tabela na kojoj smo, jer ne pokazuje pravu sliku stvarnosti, to svakom svojom porom znamo mi koji smo svakog vikenda izlazili na teren – naveo je Urošević.

Partizan je sezonu u Super ligi završio na četvrtom mjestu na tabeli, što je jedna od najslabijih sezona kluba u posljednjih nekoliko decenija.

– Ali, pred ovim momcima je nova sezona, nova borba, nova želja i motiv. Podržite ih, pogurajte ih, jer oni sa vama žive za sveti grb. Nije uvek lako, ali je lepo navijati za Partizan – rekao je Urošević.

On je rekao da su svi sa kojima je proveo vrijeme u klubu, svaka radost i tuga zauvek urezani u njegovom srcu i zahvalio je svima u Partizanu i Teleoptiku koji su brinuli o ekipi.

– Gde god nas put naveo, za koji klub u životu zaigrali, ljubav koju imamo prema crno-beloj boji, strast i navijači koji nas bodre su nešto što je nezamenjivo – naveo je Urošević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button