EVROPSKE LIGEFUDBALREGIONTRANSFERI

DŽENTLEMENSKI POTEZ ILI SRAMOTA UPRAVE Urošević još jedan u nizu igrača koji je oprostio veliki dug Partizanu

Doskorašnji kapiten crno-belih nastavlja karijeru na Kipru i poput mnogih svojih prethodnika išao je linijom manjeg otpora

Slobodan Urošević ide put Kipra, naredna stanica u njegovoj karijeri je Aris iz Limasola koji je Partizanu uplatio 200.000 evra i tako aktivirao “izlaznu” klauzulu za beka crno-belih.

Ipak, ova operacija vjerovatno ne bi protekla ovako glatko da je Urošević od Partizana zahtijevao da mu isplati sav novac koji mu se duguje – a on nije mali.

Kako piše Sportski žurnal, klub iz Humske ostao je dužan svom fudbaleru čak 180.000 evra.

Doskorašnji kapiten odlučio je da je najbolje za njega da se tih para odrekne čime je samo nastavio putem koji su utabali mnogi njegovi prethodnici.

Ovakav rastanak fudbalera i Partizana posljednjih godina postala je praksa koja se toliko uredovila da je klub “uštedio” sebi preko milion evra koje nije morao da vraća svojim brojnim bivšim igračima prilikom rastanka.

Neko će reći “džentlmenski potez Uroševića”, što i jeste, ali je prije svega još jedan sramotan potez aktuelne uprave kluba na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button