EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Barcelona 1.90, Manchester City 1.40

Lige petice i ovog vikenda donose dosta uzbuđenja i interesantnih mečeva, a kladionica Meridian je spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. 

Registruj se – i to je sve!

MANCHESTER CITY – CHELSEA – 1 (1.40) X (5.80) 2 (8.00)

Manchester City igra u fenomenalnoj formi u 2024. godini. U seriji su od 11 uzastopnih pobjeda, a u utorak su rutinski savladali u gostima Copenhagen sa 3:1. Na taj način su napravili ogroman korak ka četvrtfinalu Lige šampiona i već sada mogu da razmišljaju o žrijebu za narednu fazu tog takmičenja. Sada je cilj preskočiti Liverpool u Premijer ligi gdje je ambicija odbrana titule.

Chelsea je prethodnog vikenda pobijedio Crystal Palace sa 3:1 u londonskom derbiju, međutim tim Mauricija Pochettina je i dalje previše daleko od željenih pozicija. Zaostaju čak 13 bodova za Tottenhamom i bilo bi čudo ako bismo “Plavce” gledali u Ligi šampiona naredne sezone. Pogotovo što će veoma teško nešto ozbiljnije napraviti na “Etihadu” ovog vikenda.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Trostruka opklada” je igra koju možete pronaći samo u Meridianu i pomoću nje možete kombinovati ishod meča sa brojem ili rasponom golova u oba poluvremena.

U ponudi su mnoge razne opcije za tipovanje, a neke koje izdvajamo su:

  • 1&I 1-3&II 1-3 (pobjeda Manchester Citya, 1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.25
  • 1&I 1+&II 2+ (pobjeda Manchester Citya, najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 2.55
  • 1&I 0-2&II 3+ (pobjeda Manchester Citya, 0-2 gola u prvom i najmanje tri gola u drugom poluvremenu) – 4.50
  • 1&I 2+&II 2-3 (pobjeda Manchester Citya, najmanje dva gola u prvom i 2-3 gola u drugom poluvremenu) – 5.65

CELTA – BARCELONA – 1 (3.95) X (3.95) 2 (1.90)

Borba za opstanak je postala svakodnevnica za Celtu u posljednjoj decenici iako su se nadali da će dolazak Rafe Beniteza sve to da promijeni. Jedan od najtrofejnijih španskih stručnjaka je dočekan sa velikim optimizmom, ali sudbina kluba iz Viga se nije promijenila. Trenutno se nalaze na 17. poziciji i imaju samo tri boda više od Cadiza koji je prvi ispod crte.

Barcelona takođe ima svojih problema. U La Ligi je trka za titulu odavno gotova. 10 bodova u teoriji nije nedostižan zaostatak u odnosu na Real Madrid, ali Katalonci ne igraju dovoljno dobro da bi se mogli nadati preokretu situacije u sopstvenu korist. Mnogo je realnije da će Xavi do kraja svog mandata pokušati da napravi rezultat u Ligi šampiona gdje naredne sedmice njegov tim očekuje okršaj sa Napolijem.

Klađenje na to da li će igrati postići gol na meču je uobičajena igra u svim kladionicama, ali samo u Meridianu možete da tipujete i koliko će neki igrač imati asistencija, šuteva na gol, šuteva u okvir gola, uklizavanja i pasova.

U ponudi su svi igrači Celte i Barcelone, a neki od potencijalno zanimljivih tipova su:

  • Pedri 1+ šuteva u okvir gola – 1.85
  • Unai Nunez 3+ uklizavanja – 2.05
  • Robert Lewandowski 1+ golova – 2.10
  • Jorgen Strand Larsen 3+ šuteva na gol – 2.45
  • Mihailo Ristić 52+ pasova na meču – 2.65
  • Ilkay Gundogan 1+ asistencija na meču – 2.80

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button