EUROKUPOVIFUDBAL

Meridian ima najveće kvote za sve mečeve Lige Evrope i Lige konferencija: Ein. Frankfurt 2.10, Marseille 1.75

Večeras ćemo saznati imena svih putnika u osminu finala Lige Evrope i Lige konferencija, a kladionica Meridian je spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. U ovom članku, pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen pomoću kvota iz Meridiana i mečeva iz dva navedena takmičenja.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

MARSEILLE – SHAKHTAR DONETSK – 1
Kvota: 1.75

Marseille ima jako lošu sezonu i ne djeluje da će se stvari naglo popraviti. Zbog svih loših rezultat u zadnje vrijeme, ceh je platio Gennaro Gattuso. On je otpušten odmah nakon poraza od Bresta minimalnim rezultatom u nedjelju, tako da uprava očekuje šok terapiju pred revanš meč u Ligi Evrope.

Shakhtar je ostavio solidan utisak u Evropi ove sezone. S obzirom na sve poteškoće koje imaju i činjenicu da domaće utakmice igraju u drugoj državi na neutralnom terenu, prezimljavanje u evropskim takmičenjima je više nego respektabilan rezultat.

Obrazloženje prognoze: Iako je Shakhtar u više navrata uspio da iznenadi ove sezone, mi ipak mislimo da će Marseille konačno odigrati jedan meč u skladu sa očekivanjima. Pobjeda vodi u osminu finala Lige Evrope i očekujemo da je domaći ostvare na osnovu mnogo većeg individualnog kvaliteta koji posjeduju. Odlazak trenera uvijek izazove reakciju i očekujemo da tako bude i sada.

SPARTA PRAGUE – GALATASARAY – 3+
Kvota: 1.75

Sparta je prošle sedmice odigrala više nego dobru utakmicu u Istanbulu i po prikazanom su zaslužili da izvuku makar neriješen ishod. To se nije desilo pošto je Mauro Icardi pogodio u sudijskoj nadoknadi i tako postavio konačnih 3:2 u korist istanbulskih “Lavova”.

Galatasaray je investirao mnogo novca ove sezone u svoj tim. Igrači poput Icardija, Mertensa, Zahe, Ziyecha i Torreira su stigli kako bi se ostvarila dva cilja. Jedan je uspostavljanje dominacije u domaćim okvirima, a drugi je zapažen rezultat u Evropi.

Obrazloženje prognoze: Ove dvije ekipe su kombinovano postigle pet golova prije sedam dana u Istanbulu. S obzirom na zaostatak, Sparta će sigurno krenuti ofanzivno od samog početka i to će ostaviti prostora za kontre na drugoj strani. Vjerujemo da će takav stil igre dovesti do makar tri pogotka zbirno i ovoga puta.

EINTRACHT FRANKFURT – UNION SAINT-GILLOISE – 1
Kvota: 2.10

Eintracht Frankfurt je u posljednjih nekoliko sezona izrastao u jednu od najstabilnijih njemačkih ekipa. Pretprošle godine su osvojili Ligu Evrope što im je donijelo nastup u Ligi šampiona gdje su stigli do osmine finala, a sada žele i u Ligi konferencija da odu do samog kraja i osvoje trofej.

Union Saint-Gilloise je prevalio ogroman put kao klub u posljednjoj deceniji. Od niželigaša su došli do toga da redovno učestvuju u evropskim takmičenjima, a velika je šansa da će osvojiti i prvu titulu u Belgiji još od 1935. godine jer imaju osam bodova ispred drugoplasiranog Anderlechta.

Obrazloženje prognoze: Iako će obje ekipe imati fokus na ovaj meč, svi u Unionu znaju kakva šansa je ispred njih u domaćem prvenstvu. Eintracht s druge strane želi da ode do samog kraja u Ligi konferencija, a veći kvalitet od protivnika su pokazali i prošle sedmice u Belgiji. Vjerujemo da će sada sigurnom pobjedom pred svojim navijačima potvrditi prolaz u osminu finala.

Meridianov tiket dana:

Marseille – Shakhtar Donetsk – 1
Sparta Prague – Galatasaray – 3+
Eintracht Frankfurt – Union Saint-Gilloise – 1

Ukupna kvota: 6.43

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama, kojima časti svoje igače.

Kladi se na Ligu Evrope i osvoji BONUS! Jedini uslov je da se uplati depozit i odigra tiket koji sadrži bar jedan meč Lige Evrope. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket koji u sebi sadrži barem jedan meč iz Lige Evrope i uplatu depozita danas (22.02.) do 21h.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button