BIHFUDBAL

Samo u Meridianu: Singluj bilo koji tip sa utakmice Stupčanica-Sloboda bez ikakvog limita!

Danas će u Olovu biti odigran najveći derbi drugog dijela šampionata u Prvoj ligi FBiH, a kladionica Meridian je pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

STUPČANICA – SLOBODA – 1 (2.20) X (3.25) 2 (2.85)

Veliki derbi 21. kola Prve lige FBiH u fudbalu igraće Stupčanica i Sloboda u Olovu sa početkom od 16.30h. Ne samo da će ovo biti derbi kola, nego i čitavog proljećnog dijela šampionata jer bi mogao direktno da odluči ko će naredne sezone biti član Premijer lige BiH.

Sloboda ovu utakmicu dočekuje na vrhu tabele sa 47 osvojenih bodova. Tim Zlatana Nalića je imao određene uspone i padove u posljednja dva mjeseca, ali to će sve biti zaboravljeno ako se u Olovu ostvari zlatan vrijedan trijumf. Tuzlaci žele ekspresan povratak u najviši rang bh. fudbala i sa pobjedom bi vjerovatno napravili nedostižnu razliku u odnosu na jedinog konkurenta.

Stupčanica je skupila četiri boda manje od Slobode i trenutno su na cifri 43. Nakon neočekivanog poraza od Bratstva, odreagovali su pobjedama protiv TOŠK-a i Simm-Baua i sa velikim samopouzdanjem dočekuju Slobodu na svom “Stadionu Danac” koji će sigurno biti ispunjen do posljednjeg mjesta. U slučajući da klub iz Olova slavi, prići će na samo jedan bod zaostatka i učiniće finiš sezone u Prvoj ligi FBiH izuzetno zanimljivim.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Bet Builder je igra koja vam daje mogućnost da odigrate neograničen broj tipova sa istog meča i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

Ako se odlučite da odigrate “Bet Builder” baš za veliki derbi koji nas očekuje u Olovu danas i npr. izaberete sljedeće tipove sa utakmice:

  • 1-2 gola će biti postignuto na utakmici
  • Jedan ili oba tima ne daju gol
  • Stupčanica postiže manje od 1.5 gola

Kvota će biti 3.42!

Pored odlične ponude i fantastičnih kvota za sve mečeve Prve lige FBiH, Meridian je postao i ekskluzivni sponzor prenosa ovog takmičenja u proljećnom dijelu sezone.

Na tiket je moguće staviti samo jedan meč iz Prve lige FBiH, ali je zato moguće singlati (odigrati jednu utakmicu na tiketu) bilo koji tip iz Prve lige FBiH bez limita!

To znači da ukoliko se odlučite npr. kladiti na pobjedu Stupčanice ili Slobode, moguće je uplatiti tiket sa samo tom jednom utakmicom bez ikakvog limita. Naravno, u opticaju su i svi ostali tipovi koji se nalaze u ponudi Meridiana za ovaj okršaj u Olovu.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button