EVROPSKE LIGEFUDBAL

Ekspertski tiket dana: Freiburg igra sa posebnim motivom, Newcastle kapariše mjesto u Ligi Evrope

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od najsigurnijih mečeva iz liga petice i uz pomoć kvota upravo iz Meridiana.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

NEWCASTLE – BRIGHTON – 1
Kvota: 1.65
Newcastle nije uspio da ponovi prethodnu sezonu kada je bio pravi hit Premijer lige. To mjesto je zauzela Aston Villa u ovoj kampanji, ali “Svrake” i dalje mogu da budu zadovoljne učinjenim. Trenutno drže šestu poziciju i cilj je sačuvati to u preostala tri kola kako bi se kvalifikovali za Ligu Evrope.
Brighton je ove sezone imao svoj evropski debi, ali se naredne jeseni na “Amexu” neće igrati evropski fudbal. Drže slabašnu 11. poziciju i dovoljne im ne bi bile ni tri pobjede u završnici sezone. Ipak, opšti utisak je da Roberto De Zerbi radi odličan posao i lako bi ovaj Italijan mogao promijeniti sredinu na ljeto.
Obrazloženje prognoze: Ova utakmica ima većinu težinu za Newcastle, a pored toga su trenutno u boljoj formi i igraju na domaćem terenu. Vjerujemo da će to biti više nego dovoljno da odbrane “St. James’ Park” ove subote.

NAPOLI – BOLOGNA – 0-2
Kvota: 1.90
Napoli će učiniti sve što može da što prije zaboravi ovu katastrofalnu sezonu u Seriji A. Nakon osvajanja scudetta, za njih je pošlo naopako sve što je moglo da pođe. Prvi zadatak tokom ljeta će biti da pronađu novog šefa stručnog štaba, a onda i zamjenu za odlazećeg Victora Osimhena.
Za razliku od današnjeg protivnika, Bologna igra jednu od najboljih sezona u zadnjih 40 godina. Potrebno je samo da izdrže još tri kola, da ostanu u top 5 i legendarna “mušema” će naći svoje mjesto na centru “Renato Dall’Ara” stadiona. Raspored nije jednostavan, ali pozitivan rezultat u Napulju bi mogao biti ključan.
Obrazloženje prognoze: Bologna nije tim koji igra lepršavo i na gol više. Oni čekaju svoju šansu i tako će biti ovoga puta. Imaju fantastičnu odbranu i primili su samo dva pogotka u zadnjih sedam mečeva u domaćem šampionatu. Napoli se takođe muči protiv kvalitetnih protivnika i ne vjerujemo da će biti postignuto kombinovano tri gola u ovom okršaju.

FREIBURG – HEIDENHEIM – 1
Kvota: 1.75
Na dva kola prije završetka Bundeslige, Freiburg se nalazi na sedmoj poziciji sa bodom više od osmoplasiranog Hoffenheima. U slučaju da Bayer Leverkusen osvoji Kup Njemačke, ta pozicija će donijeti grupnu fazu Lige Evrope i to je nešto čemu se nada tim Christiana Streicha.
Heidenheim može biti više nego zadovoljan sa svime što je učinio u elitnom rangu njemačkog fudbala ove sezone. Opstanak niti jednog trenutka nije bio ugrožen, a u idealnom scenariju bi se čak moglo dogoditi i da se izbore za evropski fudbal naredne sezone što bi bio ogroman rezultat.
Obrazloženje prognoze: Iako i Heidenheim igra za važne bodove koji bi ga mogli lansirati u top 8, utisak je da će Freiburg biti ekstremno motivisan. Ovo će ujedno biti i posljednja domaća utakmica za trenera Streicha koji napušta klub nakon skoro 30 godina. Igrači će htjeti da mu poklone pobjedu, a kvalitet je definitivno na strani domaćina.
Meridianov tiket dana:
Newcastle – Brighton – 1
Napoli – Bologna – 0-2
Freiburg – Heidenheim – 1
Ukupna kvota: 5.49
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta, ali ima nešto još bolje!

Ukoliko svoj račun dopuniš danas, od 18 do 22 časa, Meridian ti poklanja 20% bonusa na sve tvoje uplate putem Klikera, xBona ili kartica.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button