FUDBAL

U Meridianu su najjači specijali: Kvota 3 da će Hrvatska stići do četvrtfinala Eura

Šesti dan Evropskog prvenstva u fudbalu otvoriće Hrvatska i Albanija, a na programu će biti još dva interesantna meča. Kladionica Meridian i ovoga puta ima najveće kvote na planeti, najraznovrsniju ponudu i najveći izbor specijala za Euro.

Ako još nisi dio Meridian ekipe, registruj se odmah da tvoj start bude jak!

Sve što ti treba jeste Meridianbet aplikacija. Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje.

Registruj se – i to je sve!

HRVATSKA – ALBANIJA – 1 (1.50) X (4.30) 2 (7.00)

Hrvatska je imala katastrofalan početak Evropskog prvenstva u fudbalu. Izabranici Zlatka Dalića su izgubili 3:0 od Španije, te je sada put ka nokaut fazi znatno iskomplikovan. Pobjeda protiv Albanije je imperativ, a nema sumnje da će “Vatreni” voditi računa i da budu što efikasniji kako bi popravili gol razliku koja bi takođe mogla igrati važnu ulogu u konačnici.

Kada se radi o Albancima, oni su postigli najbrži gol u istoriji evropskih prvenstava protiv Italije, ali to im nije bilo dovoljno da izvuku pozitivan rezultat. Poraženi su sa 2:1, tako da je i za njih ovo vjerovatno posljednja prilika da uhvate “bodove spasa”.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Pored odlične dnevne ponude, u Meridianu su ubjedljivo najjači specijali za Evropsko prvenstvo. Jedan od njih je da će Hrvatska proći grupu i pored teškog poraza na startu turnira, a kvota za to je 1.50.

Možete prognozirati i sa koliko bodova će Luka Modrić i saigrači završiti grupnu fazu. Više nego primamljivo izgleda opcija klađenja na to da će Hrvatska završiti sa tačno četiri boda, a kvota je 3.50. Ako bi savladali Albaniju, sigurno je da bi u meč protiv Italije ušli sa dosta opreza jer su četiri boda skoro pa garancija mjesta u osmini finala i u tom slučaju vjerovatno ne bi bilo previše rizika protiv “Azura”.

Kvota da će Hrvatska dobiti oba preostala meča i imati šest bodova je 4.50, a na ishod u kojem “Vatreni” završavaju grupu B sa tri boda, koeficijent je 2.90.

Možete i dalje da prognozirate broj golova koji će Hrvatska imati na čitavom Euru. Granica u Meridianu je trenutno 5.5, a kvote su 2.75 na više, odnosno 1.40 na manje.

Zanimljiva je i opcija klađenja na to da će Hrvatska stići do četvrtfinala Eura, a nakon poraza od Španije kvota na tu igru je porasla do 3.00. Ukoliko završi na trećem mjestu, Hrvatska će u osmini finala igrati protiv pobjednika grupe E ili F, a to vrlo lako može biti Rumunija ili Slovačka što bi i sa treće pozicije otvorilo put finalisti Svjetskog prvenstva iz 2018. godine. U slučaju da Hrvatska završi na drugom mjestu, onda bi joj protivnik bio drugoplasirani tim iz grupe A, a to će najvjerovatnije da bude Švajcarska.

Drugi meč današnjeg programa igraće domaćin Njemačka i Mađarska. Kvota na “keca” je 1.30, ali ako u Meridianu odigrate u troduploj opkladi (kombinacija ishoda meča sa brojem ili rasponom golova u oba poluvremena) npr. 1&I 1-3&II 1-3 (pobjeda Njemačke, 1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu), kvota je impresivnih 2.15!

U večernjem terminu od 21h snage će odmjeriti Škotska i Švajcarska. Za Škote je ovaj duel “biti ili ne biti” jer ako ne izvuku pozitivan rezultat, ni pobjeda u posljednjem kolu protiv Mađarske vjerovatno ne bi bila dovoljna za prolaz dalje zbog užasno loše gol razlike nakon poraza od Njemačke. Švajcarska je ipak na papiru ipak favorit i kvota 1.90 na njihovu pobjedu izgleda kao više nego dobra opcija za tipovanje nakon odlične utakmice koju su odigrali protiv Mađara.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button