NEKATEGORISANO

Kladionica Meridian – mjesto najboljih specijala: Prognoziraj osvajače medalja u svim sportovima u Parizu

Danas zvanično počinju Olimpijske igre u Parizu, a kladionica Meridian je pored najvećih kvota na planeti i najraznovrsnije ponude pripremila i veliki broj raznih specijala.
Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!
Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!
Registruj se OVDJE
Olimpijske igre predstavljaju pravi raj za sve ljubitelje sporta. Tokom dvije i po sedmice trajanja, gledaćemo razna nadmetanja za odličja, a oni koji sebe smatraju ekspertima za određene discipline mogu to znanje i da naplate. Pogotovo ako kladionica Meridian bude njihova destinacija jer upravo ona u svojoj ponudi ima ogroman broj raznih specijala za sve olimpijske sportove.
Pored klađenje na pojedinačne sportove, u Meridianu možete da prognozirate i koliko će neka država osvojiti medalja ili zlatnih medalja u Parizu.
Kada se radi o Srbiji, granica na broj zlatnih medalja je 2.5, a kvote su 1.90 na više i 1.80 manje. Bukmejkeri su granicu svih medalja Srbije postavili na 8.5, a ukoliko se odlučite za tip “Srbija osvaja devet ili više medalja”, kvota je 1.95. Na igru manje koeficijent je 1.75.
Sjedinjene Američke Države su favorit za najveći broj odličja. Na njih je ukupna granica za broj medalja 122.5, dok je projekcija zlatnih medalja na 39.5. Domaćin Francuska se nalazi na granici od ukupno 53.5 medalja, a granica za broj najsjajnijih odličja je na 23.5.
Na pojedinačne sportove, kladionica Meridian zaista ima ponudu koja obara s nogu. U jednom tekstu je nemoguće nabrojati sve zanimljive igre koje su na raspolaganju igračima, a ako uzmemo za primjer košarku, samo neke od mnogobrojnih opcija za tipovanje su: faza eliminacije neke reprezentacije, MVP takmičenja, najbolji strijelac turnira ili neke reprezentacije, najbolji asistent turnira ili neke reprezentacije, najbolji skakač turnira ili neke reprezentacije, da li reprezentacija osvaja medalju, itd…
Od svih navedenih igara, izdvojićemo neke interesantne opcije za klađenje:
• Srbija osvaja medalju – 2.25
• Francuska će biti eliminsana u polufinalu – 2.75
• LeBron James MVP takmičenja – 3.50
• Yago najbolij asistent Brazila na turniru – 5.00
• Nikola Jokić najbolji strijelac Olimpijskih igara – 7.00
Odbojkaški turnir u obje konkurencije će biti jedan od najneizvjesnijih ikada i u prilog tome idu i kvote na osvajača zlatne medalje. Izraziti favoriti ne postoje i na čak 11 od 12 nacionalnih muških selekcija je kvota na osvajača manja od 20. Poljska je favorit sa kvotom 4.80, prate je Italija sa 6.00 i domaćin Francuska sa 7.00, dok je na odbojkaše Srbije kvota 16.00. Kladionica Meridian vam daje mogućnost i da se kladite da li će neka reprezentacija osvojiti bilo kakvu medalju, a tu je kvota na Srbiju 7.50.
Identičnu mogućnost klađenje imate i za sve ostale kolektivne sportove poput rukometa, vaterpola, košarke 3×3, ragbija, hokeja na travi, itd…
Meridian takođe ima izuzetnu ponudu i za sve individualne sportove, a jedan od onih koji će biti ispraćen sa najvećom pažnjom je muški teniski turnir. Novak Đoković će pokušati da osvoji jedino važno odličje koje mu nedostaje u karijeri, a glavni konkurent će mu biti Carlos Alcaraz. Kada se radite o kvotama na osvajača zlatne medalje koje kladionica Meridian nudi, one iznose:
• Carlos Alcaraz – 1.80
• Novak Đoković – 3.50
• Alexander Zverev – 6.00
• Rafael Nadal – 10.00
• Casper Ruud – 13.50
Posjetite Meridian, odaberite olimpijski sport za koji mislite da imate najveće znanje i naplatite to najvećim kvotama koje možete pronaći u nekoj od kladionica!
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button