FUDBAL

Asano ubrao “lale”

Fudbaleri Partizana prekinuli su seriju od tri poraza protiv Vojvodine savladavši Novosađane na otvaranju 25. kola Superlige Srbije sa 2:0 i istovremeno produžili svoj niz uspjeha na 13 prvenstvenih mečeva.

Junak nove pobjede kojom su “crno-bijeli” bar na 24 časa primakli najvećem rivalu na tri boda bio je Takuma Asano, koji je po jednom zatresao mrežu gostiju u prvom i drugom poluvremenu. Vojvodina nije imala pravu šansu više od 70 minuta, dok je tim Aleksandra Stanojeviča propustio još nekoliko prilika, pa se može reći da je pobjeda Partizana zaslužena.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan izdanjem svog tima.

– Bio je ovo pravio test. Ispalo je na kraju dobro i vrlo sam srećan. Momci su odigrali dobru utakmicu, mogli smo možda i ranije da prelomimo, ali i ovako je dobro. Nemam šta da im zamerim – rekao je Stanojević.

Drugi derbi ovog kola sutra igraju TSC i Crvena zvezda. Superliga, 25 kolo: Partizan – Vojvodina 2:0 (Asano 25, 64). Sutra od 14: Čukarički – Metalac, Mladost – Zlatibor, Napredak – Rad, Radnik – Novi Pazar, Voždovac – Bačka. Od 16:05: Javor – Inđija, Proleter (NS) – Radnički, Spartak – Mačva, TSC – Crvena zvezda. Plasman: Crvena zvezda (-2) 65, Partizan 62, Vojvodina 50, Čukarički (-1) 48, Spartak 40…

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: more info here
  2. Povratni ping: Cambo Mushrooms
Back to top button