RUKOMET

Vujović pred Iskru: Koga ujede zmija i guštera se plaši

Rukometaši Borac m:tela sutra (17.30) dočekuju Iskru u 18. kolu Premijer lige i apsolutni su favoriti u ovom meču. Sve osim pobjede Banjalučana kojom bi ostali na vrhu tabele bilo bi prvorazredno iznenađenje, ali trener Veselin Vujović poručuje da njegovi momci i ovaj meč kao i svaki drugi moraju da shvate maksimalno ozbiljno.

– Najteže je igrati mečeve koji su unaprijed dobijeni. Koga zmija ujede i guštera se boji tako da očekujem od igrača pristup kao da je pred nas derbi koji odlučuje o tituli. Znamo da je Benjamin Čičkušić glavna opasnost, ali ako im dopustimo mogu i ostali da naprave problem. Spremali smo se, a znamo da je svaka utakmica i pobjeda korak bliže našem cilju, a to je titula. Kroz svaki meč vjerujem da ekipa može da napreduje i da ide u željenom pravcu, da se igrači. a i sam klub se privikavaju na mene kao i ja na njih – rekao je iskusni stručnjak.

U cilju podizanja nivoa igre, Banjalučani su zakazali kontrolni susret sa Zagrebom tokom EHF sedmice. Sigurno će u subotu 13. marta odigrati jedan meč, a postoji šansa da ponjovo odmjere snage dan kasnije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

Back to top button