BICIKLIZAMTRKA BANJA LUKA-BEOGRAD

Heming: Radujem se ponovnom nastupu na trci “Beograd – Banjaluka”

Maloja Pushbikers kontinental tim iz Njemačke biće jedan od učesnika 15. biciklističke trke “Beograd – Banjaluka”, a na mjesto uspjeha u aprilu se vraća Mika Heming, najbolji brdski vozač na prošlogodišnjoj trci.

“Prošle godine sam prvi put nastupio na trci ‘Beograd – Banjaluka’, takođe, prvi put sam bio u Srbiji i Bosni i Hercegovini, o kojima nisam mnogo znao i moram reći da sam bio impresioniran. Svi iz organizacije trke su bili veoma ljubazni i dragi. Zaista se radujem ponovnom dolasku u Beograd i Banjaluku i ove godine”, rekao je Heming.

Maloja-Pushbikers
FOTO: Maloja Pushbikers

Riječi hvale za prestižnu trku imao je i sportski direktor Rupert Hödlmoser.

“Prošla godina je bila teška za sve nas (pandemija virusa korona) i trenutno izgleda dan ni 2021. neće biti laka, ali mogu da kažem da mi se kao sportskom direktoru zaista svidjela komunikacija i planiranje sa svima iz organizacije trke ‘Beograd – Banjaluka’. Iako je bilo teško vrijeme, svi su uvijek bili ljubazni i motivisani i mogu reći da volim da radim sa momcima i djevojkama iz organizacije”, rekao je Hödlmoser i dodao:

“Takođe, i hoteli u kojima smo odjedali su bili savršeni, tako da su naši sportisti mogli da se oporave što je bolje moguće. Moj tim i ja se radujemo dolasku i nastupu na trci ‘Beograd – Banjaluka’ ove godine, a nadamo se da se vidimo i narednih godina.”

Maloja-Pushbikers
FOTO: Maloja Pushbikers

Maloja Pushbikers, na čijem je čelu generalni menadžer Christian Grasmann, osnovan je 2014. a prošle godine je reformisan i ima cilj da do 2025. bude Pro tim.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Web Hosting
  2. Povratni ping: wonder bar shroom,
Back to top button