BICIKLIZAMTRKA BANJA LUKA-BEOGRAD

Njemački UCI kontinental tim Bike aid dolazi na trku “Beograd – Banjaluka”

UCI kontinental Bike aid tim jedan je od učesnika 15. biciklističke trke “Beograd – Banjaluka” koja će biti vožena od 22. do 25. aprila.

Ekipa dolazi iz Njemačke, a dio biciklističkog svijeta je od 2006. kada je nastao amaterski tim. Godine 2014. Bike aid postao je UCI kontinental tim na čelu sa generalnim menadžerom Timom Schäferom.

Nijemci mogu da se pohvale prošlogodišnjom pobjedom u generalnom plasmanu na trci “Tour of Thailand (UCI 2.1), 2019. je Aaron Grosser bio drugi u generalnom plasmanu na trci “Beograd – Banjaluka (UCI 2.1)”, dok su 2018. pored ostalog imali etapnu pobjedu na “Tour of Hianan (UCI 2.HC) i pobjedu u generalnom plasmanu na “Tropicale Amissa Bongo (UCI 2.1)”.

Ove godine na prestižnu trku “Beograd – Banjaluka” stižu evropski prvak u timskom hronometru 2020. godine Justin Wolf, Nikodemus Holler, Erik Bergström, Lucas Carstensen, Adne Van Engelen, Marco König i Salim Kipkemboi.

“Trka ‘Beograd – Banjaluka’ se dobro razvijala tokom proteklih godina i veoma je zahtjevna etapna trka u UCI kalendaru. Uvijek nam je zadovoljstvo vratiti se, jer je trka kvalitetna”, rekao je Timo Schäfer.

Za trku “Beograd – Banjaluka” prijavljeno je 25 timova i očekuje se nikada jača startna lista.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: บาคาร่า
  2. Povratni ping: 티비위키
Back to top button