BICIKLIZAMTRKA BANJA LUKA-BEOGRAD

Mugerli: Radujemo se što će biciklisti Hrinkowa i ove godine biti na startu trke “Beograd – Banjaluka”

Na 15. trku “Beograd – Banjaluka” stižu i biciklisti kontinental Hrinkow Advarics Cycleang tima.

Start trke je u Beogradu 22. aprila, a iz austrijske ekipe ističu da se raduju što će i ove godine nastupiti na UCI trci.

“Skoro svi naši vozači su učestvovali na trci ‘Beograd – Banjaluka’. To je važna i dobro organizovana trka i radujemo se što ćemo ponovo biti na startu”, rekao je Matej Mugerli, sportski direktor tima i nekadašnji profesionalni slovenački biciklista.

Mugerli je nekoliko puta nastupio na trci “Beograd – Banjaluka”. Godine 2012. i 2013. je pobijedio na trci “Banjaluka – Beograd II”, 2013. je bio treći na trci “Banjaluka – Beograd I”, a 2015. peti.

Hrinkow
FOTO: Team Hrinkow Advarics Cycleang

Kada je riječ o timu Hrinkow Advarics Cycleang, na čijem je čelu generalni menadžer Alex Hrinkow, osnovan je 2015. Austrijanci mogu da se pohvale sa pobjedom u generalnom plasmanu na trci “Tour od Szeklerland” 2015. i 2017. godine, kao i sa četiri etapne objede na pomenutom Turu.

Da li do visokog plasmana mogu na trci “Beograd – Banjaluka” ostaje da vidimo, ali ono što je poznato jeste da na trku dolaze Stefan Kolb, Luka Pajek, Raphael Hammerschmid, Jonas Rapp, Daniel Eichinger, Timon Loderer i Michael Konczer.

UCI trka “Beograd – Banjaluka” biće vožena od 22. do 25. aprila.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button