ATPTENIS

Žrijeb za turnir u Monte Karlu: Nole saznao imena potencijalnih rivala

Prvi teniser svijeta Novak Đoković igraće u drugom kolu  “Rolex Monte-Carlo Mastersa” sa pobjednikom meča Janik Siner (Italija) – Albert Ramos Vinolas (Španija), odlučeno je danas žrijebom u Monte Karlu.

Nole, koji se vraća na teren poslije nepuna dva mjeseca pauze nakon osvajanja Australijen opena, kao prvi nosilac je slobodan na startu turnira koji počinje 11. aprila.

Potencijalni rivali srpskog tenisera u nastavku turnira su u trećem kolu Hubert Hurkač (Poljska, 13), Dušan Lajović (Srbija), u četvrtfinalu: Aleksander Zverev (Njemačka, 5), David Gofan (Belgija, 11), u polufinalu Stefanos Cicipas (Grčka, 4), Mateo Beretini (Italija, 8), Gael Monfis (Francuska, 10), Kristijan Garin (Čile, 16)… Danil Medvedev (Rusija, 2), Rafael Nadal (Španija, 3), Andrej Rublojov (Rusija, 6), Dijego Švarcman (Argentina, 7), Roberto Bautista Agut (Španija, 9) … se nalaze u donjoj polovini žrijeba i sa njima ne može da se sastane prije finala.

Biće ovo 14. učešće Đokovića u Monte Karlu. Titule je osvajao 2013. i 2015. godine, a još dva puta je bio finalista (2009. i 2012.).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button