GRAND SLAMTENIS

Igraj na Roland Garros u Meridianu: Najveće kvote i daleko najraznovrsnija ponuda koju možete naći

Danas se igraju prva dva četvrtfinalna meča u muškom singlu na Roland Garrosu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

STEFANOS TSITSIPAS – CARLOS ALCARAZ – 1 (4.35) 2 (1.25)

Derbi meč četvrtfinala Roland Garrosa igraće Stefanos Tsitsipas i Carlos Alcaraz. Grčki teniser je u četvrtom kolu “preživio” okršaj sa Matteom Arnaldijem. Italijan je bio na korak od toga da povede sa 2-0 u setovima, ali je drugi set ipak otišao na stranu Tsitsipasa i od tada je na terenu postojao samo jedan igrač. Na talasu te dobre igre, deveti nosilac na turniru će pokušati da iznenadi i Alcaraza.

Za tako nešto, Tsitsipasu će trebati najbolji tenis koji posjeduje. Alcaraz je u osmini finala demonstrirao silu. Pregazio je Felixa Augera-Aliassimea dozvolivši mu samo sedam gemova u tri seta. Roland Garros je jedan od dva grand slama koji nedostaju Alcaraz da “kompletira kolekciju” i nema sumnje da će biti maksimalno motivisan. Vodi 5-0 u međusobnom okršaju protiv Tsitsipasa i taktika će opet biti da u potpunosti eksploatiše bekhend stranu protivnika.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznvorsniju ponudu za klađenje.

Iako je Alcaraz veliki favorit na papiru, realno je za očekivati da Tsitsipas pruži otpor. Ako tražite neku igru koja nije tradicionalno tipovanje na pobjednika meča, u Meridianu je odlična opcija klađenje na “ukupno setova na meču”.

Kada se radi o ovom duelu, kvote su sljedeće:

  • 3.5 setova – MANJE (2.10) VIŠE (1.70)
  • 4.5 setova – MANJE (1.25) VIŠE (3.70)

GRIGOR DIMITROV – JANIK SINNER – 1 (4.60) 2 (1.25)

Grigor Dimitrov igra Roland Garros iz snova. Ne samo da je prvi put stigao do četvrtfinala ovog turnira, nego je to uradio na fantastičan način. Izgubio je samo jedan set do sada, a u četvrtom kolu je sa 3-0 nadigrao Huberta Hurkacza. Bugarin je u završnoj fazi svoje karijere pronašao najbolji tenis i utisak je da igra sa nikad više samopouzdanja.

Pored velikog samopouzdanja, Dimitrovu će biti potrebna i velemajstorska partija kako bi ugrozio drugog nosioca Janika Sinnera. Italijan je nakon osvojenog Australian Opena podigao pehar i u Miamiju, dok je na sezoni šljake prikazao promjenljiva izdanja. Problem je predstavljala i povreda koja ga je odvojila od nastupa u Rimu, ali očigledno je sada opet na 100%.

Ukoliko vjerujete da ste teniski ekspert, klađenje na tačan rezultat na grand slamu je prilika za višestruki profit. Pogotovo kada ste u mogućnosti da pogodite pobjedu autsajdera, a to je u ovom slučaju Dimitrov.

Meridian i za ovu igru ima daleko najveće kvote, a one iznose:

  • 3:0 za Sinnera – 2.00
  • 3:1 za Sinnera – 2.85
  • 3:2 za Sinnera – 4.80
  • 3:2 za Dimitrova – 8.70
  • 3:1 za Dimitrova – 10.00
  • 3:0 za Dimitrova – 15.00

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button