BICIKLIZAMGRAN FONDO WORLD SERIES

Put ka ostvarenju nemogućeg

Pripreme za Svjetsko prvenstvo u biciklizmu koje će biti održano u Istočnom Sarajevu danas su i zvanično počele posjetom direkcije trke na čelu sa Vladimirom Kuvaljom domaćinima.
Zadovoljni poslije obavljenih sastanaka, raspoređenih zadataka i za pedalj bliže cilju koji je prije samo nekoliko godina bio nezamisliv, prošetali su ulicama Istočnog Sarajeva, a ova spontana fotografija koju je “uhvatila” alfa i omega kancelarije Nina Rakić ostaće kao uspomena na jedan vrlo važan dan u sportskom i turističkom smislu za Republiku Srpsku. Na kvalifikacionu trku koja će biti održana od 13. do 15. avgusta, te Svjetsko prvenstvo za amatere (5 – 10. oktobar) doći će između 3.000 i 5.000 biciklista iz svih krajeva svijeta.

– Izuzetno sam srećan što su predstavnici Grada Istočno Sarajevo na čelu sa Ljubišom Ćosićem, svi načelnici opština, te direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić prepoznali ovaj događaj i shvatili ga kao najbolji oblik promocije, ali i zagarantovanih prihoda. Uradićemo sve da privučemo što veći broj biciklista i turista na najmasovniji sportski događaj u istoriji Republike Srpske, BiH, ali i regiona. Čeka nas veliki posao, ali smo kao i uvijek spremni da se uhvatimo u koštac sa izazovom – rekao je Kuvalja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button