TENIS

Predivna slika obilazi svijet: Novak Đoković pokazao šta vrijedi više od trofeja (VIDEO)

Ne samo da je najbolji teniser na svijetu, već je i najbolji tata.

Prvi reket svijeta Novak Đoković, iako se priprema za Vimbldon, ne ostavlja svoju porodicu nikada po strani, pa je tako svog nasljednika Stefana poveo na trening.

Iako ni on više nije toliko mali, napunio je šest godina i već sada drži reket kao pravi teniser i jedva čeka da istrči sa tatom na teren.

Međutim, imao je “mali problem”, odvezala mu se pertla. E, tu je u pomoć uskočio Novak koji je kao pravi super tata zavezao pertle i riješio problem. Stefan je potom trkom izašao na teren, a sigurni smo da je kasnije uživao u igri.

Ovo je ipak bila prava slika očinske ljubavi koja prvenstveno znači pomoći sinu, pogurati ga, biti tu za njega, podmetnuti leđa, dati mu cijelog sebe.

Da ovaj odnos koji Novak ima sa svojim sinom bude još ljepši govori i činjenica da je Stefanov idol upravo – njegov tata. Mališa se polako, ali sigurno zaljubljuje u ovu igru, veseli ga svaki udarac loptice, izlazak na teren, forhendi, bekhendi, slavlje poslije poena, a videćemo da li je već rođena nova teniska zvijezda.

(Telegraf)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: how to join illuminati
  2. Povratni ping: NKSFB Bolno
Back to top button