TENIS

Toni Nadal: Novak osvaja kalendarski Slem? Veoma teško

Španski teniski trener Toni Nadal govorio je nedavno o završenom Rolan Garosu, ali i o predstojećem Vimbldonu.

“Nisam vidio pretjerano visok nivo. Kada pogledate posljednji set, da. Tačno je da je osvojio neke vrlo dobre poene, ali je i Rafael bio lošiji nego inače. Napravio je 55 neiznuđenih grešaka i to je olakšalo Đokoviću da igra bolje. Nisam vidio nevjerovatno dobar meč. Vidio sam komentare o veoma visokom nivou meča, sa superlativima. Ja to tako nisam vidio. Moj brat Migen Anhel me je nazvao da me pita kako sam ja video meč i rekao sam mu upravo to”, rekao je Toni Nadal.

Toni Nadal nije siguran da Novak može da stigne do kalendarskog Slema, odnosno da Australijan openu i Rolan Garosu ove godine priključi i titule na Vimbldonu, odnosno US openu.

“Veoma teško, ali je i moguće. Ipak je broj 1.”

Toni je vidio svog bratanca prije Rolan Garosa kao favorita u trci u broju Grend slem titula. Sada je situacija drugačija.

“Istina je da sam Rafaela vidio prije Rolan Garosa, sada se situacija izmijenila. Vimbldon i US open će biti drugačiji sada i narednih godina. Veteranima će biti teže da pobijede. Cicipas je bio na ivici da dobije Đokovića u Parizu, Medvedev i Zverev su takođe tu, Museti dolazi…”

Da li postoji san da na turniru na Majorki jednog dana zajedno nastupe Novak i Rafa?

“Svako bi to volio da vidi. Ali, teško…”, zaključio je on.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Mushroom Golden Teacher
Back to top button