FUDBAL

Saigrač otkrio Ronaldov meni

Iako je napunio 36 godina Kristijano Ronaldo izgleda fantastično, a tako i igra. Poznato je da je Portugalac veliki profesionalac i da vodi računa o svakoj kaloriji koju unese, te da sate i sate dnevno provodi vježbajući.

Njegov saigrač iz Juventusa, doduše član drugog tima „Stare dame“ Dauda Peters, otkrio je za belgijske medije šta je neizostavan dio menija slavnog fudbalera. Belgijanci će u sutra naveče odmjeriti snage sa Portugalijom u osmini finala Evra, pa ih interesuje svaki detalj o prvoj zvijezdi rivala.

– On uvijek jede isto, a to su brokule, piletina i riža. Pije tri litre vode i ne konzumira koka-kolu. Uvijek želi da pobjeđuje i to ga gura naprijed. Tjera i mlade igrače da rastu s njim i zaista nas u sve uključuje – rekao je Peters.

Vježbe koje radi ne radi iz razloga da bi se naslađivao izgledom, već svoje tijelo vidi kao instrument za rad, dodaje mladi Belgijanac.

– Ne stoji Ronaldo ispred ogledala jer nema vremena za to. Kada je u klubu uglavnom uvijek trenira. To je čovjek koji zaista živi za svoj posao, jako je drag momak, ali takođe fudbal shvata vrlo ozbiljno i samo o tome priča. Siguran sam da će protiv Belgije biti veoma motivisan – rekao je Peters.

Jedan od dva velika derbija osmine finala na programu je sutra od 21 čas u Sevilji.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: unicc shop
  2. Povratni ping: nembutal kaufen
Back to top button