TENIS

Beker opleo po Osaki: Gdje je tu j***ni pritisak?

Boris Beker, trostruki šampion Vimbldona, u intervjuu “Tajmsu” kritikovao je potez četvorostruke grend slem šampionke Naomi Osake da ne igra u Londonu.

Japanka je odlučila da zbog problema sa depresijom poslije Rolan Garosa preskoči i Vimbldon.

Osaka je poručila da ne želi da daje izjave za medije i da će uzeti odmor na neodređeno vrijeme, a Beker dovodi u pitanje njen nastavak karijere ako zaista bude riješila da u potpunosti bojkotuje suočavanje sa novinarima.

“Ako ne možeš da se nosiš sa medijima, teško je da budeš profesionalac. Na Turu je nemoguće bez štampe. I teško je da dobijete nagradni fond ili novac od sponzora bez medija. Susreti sa novinarima nisu nešto čemu se obradujemo, ali je dio posla, morate da se nosite sa tim izazovom”, kaže Boris.

Osaka insistira da je pod pritiskom kada razgovara sa novinarima i kaže da joj to pričinjava veliku poteškuću na psihiološkom nivou.

“Je li to stvarno pritisak? Zar nije pritisak to kad nemate hranu na stolu? Kada morate da hranite porodicu, a nemate posao? Nije li to veći pritisak? Kada imate povredu koja vam mijenja život… Čekajte, zar to nije veći pritisak? Imate 23 godine, zdravi ste, bogati, porodica vam je dobro. Gdje je tu je***i pritisak?”, zaključio je Beker.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button