ATLETIKA

Sokočanka Sara Lučić jedanaesta u skoku uvis na Balkanu

Sokočanka Sara Lučić je na Prvenstvu Balkana za seniore i seniorke u Smederevu zauzela 11. mjesto u skoku uvis, rekao je Srni trener u Atletskom klubu “Glasinac” Neđo Đurović.

Na prvenstvu Balkana održanom minulog vikenda u Smederevu učestvovalo je 19 zemalja, članica Balkanske atletske federacije, sa oko 450 takmičara, trenera i sportskih radnika.

– Iako nije osvojila medalju zadovoljni smo postignutim rezultatom od 178 centimetara jer se Lučićeva takmičila sa najuspješnijim atletičarkama balkanskih zemalja među kojima su i najuspješnije u Evropi – istakao je Đurović.

Đurović je dodao da ova mlada atletičarka za desetak dana putuje u Estoniju na prvenstvo Evrope za takmičare do 23 godine.

On je naglasio da Lučićeva redovno trenira, u čemu joj pomažu u Atletskom klubu na Sokocu, a istovremeno je uspješan student tehnologije u Novom Sadu.

Đurović je podsjetio da će na Sokocu 31. jula biti održano atletsko prvenstvo BiH za mlađe juniore, a 1. avgusta 20. Međunarodni atletski miting u organizaciji Atletskog kluba “Glasinac”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button