TENIS

Nadal “uhvaćen” na LUKSUZNOJ JAHTI: Dok se Novak preznojava na Vimbldonu, Rafa uživa FOTO

Španski teniser Rafael Nadal odustao je od učešća na Vimbldonu, te slobodno vrijeme koristi kako bi napunio baterije na Ibici.

Kako se svaki njegov korak pomno prati, Nadal je “uhvaćen” na jahti vrijednoj pet miliona evra, a kako javljaju svjetski mediji, njom je počastio sebe za 34. rođendan.

Ova jahta dugačka je 28 metara, a poseduje sav mogući luksuz, šest spavaćih soba, dvije terase, garažu za džet ski, bazen.

– Još kao dijete volio sam da budem stalno na vodi. Ni o čemu ne razmišljaš, voziš džet ski, družiš se sa porodicom i prijateljima – rekao je Španac svojevremeno.

Špansi teniser posjeduje model “Great White” koji je proizveden u Poljskoj i koji mu omogućava da trenutke odmora provede daleko od očiju javnosti i medijske bude. Jahta ima dva motora od 1.200 konjskih snaga, koji je pokreću do maksimalne brzine od 23 čvora, dok brod uglavnom plovi brzinom od 16 čvorova, a cijena ovog se kreće 4,2 i 5,6 miliona evra, zavisno od onog, šta posjeduje.

Pored učešća na Vimbldonu, Nadal je odustao i od Olimpijskih igara koje krajem mjeseca počinju u Tokiju. Kao razlog za ovu svoju odluku, on je naveo da je fizički prepoterećen i da mu je potrebno da provede malo vremena sa pordicom kako bi se pishički povratio.

Takođe, “bik s Majorke” je nedavno s Novakom Đokovićem odigrao epski duel na Rolan Garosu, prvi reket svijeta ga je savladao poslije skoro pet sati velike borbe i sada u Londonu juri 20. grend slem titulu.

(Blic Sport)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button