EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Cilj Totenhema da zadrži Harija Kejna

Hari Kejn trenutno ne želi mnogo da brine o tome za koji će klub igrati naredne sezone jer mu je na umu samo završnica Evropskog prvenstva sa Engleskom. Ipak kada se vrati klupskim obavezama moraće da sjedne sa gazdama Spursa i da razgovara o eventualnom ostanku.

Za sada taj ostanak nije uopšte izvjestan. Hari Kejn ima želju da napusti Totenhem, dok sa druge strane klub ima želju da svog najboljeg igrača zadrži po svaku cijenu. Engleski mediji već pišu da su Spursi odbili ponudu Mančester Sitija od 100 miliona funti za Kejna.

On ima 27 godina i ugovor na još tri sezone sa Spursima, a želja mu je da pređe na drugo mesto kako bi konačno mogao da se bori za trofeje. Minule sezone Totenhem je bio tek sedmi u Premijer ligi i izgubio je finale Liga kupa od Mančester Sitija.

– Zadržati Kejna nije samo moj cilj, to je cilj cijelog kluba. Jedva čekam da ga vidim uživo kako igra, imao sam sreće proteklih godina jer sam gledao sjajne igrače i napadače, Ronalda, Tevesa, Moratu, Iguaina i mnogo još njih. Sada je on jedan od najboljih napadača na svijetu. Kompletan je i zaista poseban. On je pravi strijelac, prava devetka ali ima i neverovatnu tehniku – rekao je novi direktor kluba Fabio Paratiči koji je u Totenhem stigao iz Juventusa.

– Nisam se još čuo sa njim jer ne želim da davim igrače koji su zauzeti Evropskim prvenstvom, to mi nije u redu. Fokusirani su na ciljeve sa svojim reprezentacijama – dodao je Paratiči.

Kejn je inače rekao da ne želi da priča o promjeni kluba i da mu je fokus na reprezentaciji, dok je nedavno i vlasnik kluba Danijel Livi poručio da će biti promjena u sastavu, a da će klub što se Kejna tiče napraviti najbolju odluku.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button