NEKATEGORISANO

Real traži da Modrić “odjavi” Hrvatsku

Toni Kros je u 31. godini prestao da igra za Njemačku kako bi što bolje odradio preostale dvije sezone ugovora u Realu, a sličan zahtjev stigao je i Luki Modriću.

Naime, 35-godišnji vezista Hrvatske je i na Evropskom prvenstvu dokazao da je glavni igrač u taboru “vatrenih”.

Ali u Madridu ga “žele samo za sebe”, pa tako “Marka” prenosi zahtjev Reala da se Modrić odrekne reprezentativne karijere.

– Luka Modrić debitovao je za Hrvatsku 2006, sa samo 20 godina. Danas ima 35 i nedodirljivi je vođa Balkanaca, koje je vodio do najvećeg uspjeha u istoriji, svjetskog srebra 2018. Njegova posvećenost Hrvatskoj je neupitna i cilj mu je bio da prestane da igra za reprezentaciju nakon SP-a 2022. godine – piše “Marka” i dodaje:

– Međutim, Modrićeva situacija je specifična. Produžio je ugovor sa Realom do ljeta 2022. godine, a SP je pola godine kasnije. Veliko je pitanje šta će Modrić raditi tih šest meseci od predviđenog kraja karijere do SP-a na kom je planirao da se oprosti od Hrvatske. NIje mali broj onih u Realu koji su tražili od Modrića da odustane od ispunjavanja reprezentativnih dužnosti, ali on ni ne pomišlja na to. Za pravo mu daje to što je pokazao da istovremeno igra sjajno za Real – piše “Marka”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: snus
  2. Povratni ping: unicc shop
  3. Povratni ping: 다시보기티비
  4. Povratni ping: 코인선물거래
Back to top button