FUDBAL

Karager: Sterling najbolji u timu Engleske

Nekadašnji engleski fudbaler Džejmi Karager komentarišući plasman reprezentacije svoje zemlje u finale Evropskog prvenstva za Skaj Sport biranim riječima je govorio o jednom igraču.

– Ponoviću ono što sam rekao poslije svake utakmice još iz grupne faze takmičenja, mislim da je Rahim Sterling na duži rok najbolji igrač Engleske – rekao je na početku razgovora nekadašnji fudbaler Liverpula, pa potom dodao:

– Mnogo se pričalo o njegovoj poziciji u reprezentaciji u prethodne dvije-tri godine, što ja lično nisam mogao da razumijem, jer je izvanredan. Naročito se to vidi na načinu na koji Hari Kejn igra zajedno sa njim. Sterling igra sjajno iza njega, dodaje mu dublje lopte. Nije samo on u sjajnoj formi, tu je i Hari Megvajer, koji igra sjajno na ovom EP.

Na pitanje ko bi mogao da bude proglašen za najboljeg igrača na turniru Karager je rekao da to zavisi od toga ko osvoji EP, ali da se nada da će to biti Engleska.

– Vjerujem da će se regularni dio završiti neriješeno, 1:1, a onda uslijediti penali. Radili smo na penalima, očekujem da tu ne bi smjelo da bude problema i da na kraju mi budemo pobjednici. Što se tiče najboljeg igrača, to zavisi od toga ko će osvojiti turnir – rekao je Karager.

Engleska će prvi put igrati u nekom finalu Evropskog prvenstva i to protiv Italije, 11. jula.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Botox Canada Pharmacy
  2. Povratni ping: Buy kanha gummies
Back to top button