BIHFUDBAL

BRAVO „Delije“ i „Grobari“ nabavili stolice za stadion „Police“

Radnici JU “Trebinjesport” sinoć su počeli sa postavljanjem novih stolica na stadionu „Police“, a najzaslužniji što će dom Leotara zasjati u novom ruhu su navijači beogradskih „vječitih“ rivala.

Naime, udruženja navijača Partizana i Crvene zvezde iz Trebinja, zajedno sa direktorom Centra za socijalni rad Aleksandrom Koprivicom i Forumom mladih iz Trebinja pokrenuli su projekat i svome gradu i klubu obezbijedili 4.500 stolica, potpuno besplatno!

Stolice su u Trebinje došle direktno iz Španije od proizvođača koji ima sjajan pedigre i čiji je proizvod na stadionima u Madridu, Bilbau, Sevilji, Atini, Mariboru, Čileu, Meksiku, Kataru, UAE…

– Radi se o sjedalicama visokog kvaliteta, koje su otporne na loše vremeske uslove. Podsjećamo, prethodni put nove stolice su postavljene 2003. godine u sklopu renoviranja stadiona kako bi ispunio uslove za odigravanje kvalifikacije za Ligu šampiona – navedeno je na stranici FK Leotar.

Osim postavljanja stolica, do prve utakmice Premijer lige u Trebinju biće izvršena sanacija tribina iznad svlačionica, kako bi se riješio problem prokišnjavanja, asfaltiranje trotoara do istočne tribine, proširenje novinarske lože i drugi brojni drugi sitni radovi. Vrhunac svega biće postavljanje reflektora, koje se očekuje u martu 2022. godine.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button