FUDBAL

Italijani će imati motiv više, specijalni gost stiže na finale

Fudbaleri Italije imaće sutra naveče dodatni motiv da savladaju Engleze i postanu šampioni Evrope jer će na tribinama Vemblija biti i specijalni gost.
Italija je od četvrtfinala sa Belgijom oslabljena za izostanak Leonarda Spinacole, lijevog spoljnog igrača koji je imao velikog udjela u mnogim taktičkim zamislima Roberta Manćinija.
Mijenja ga Emerson koji je potpuno drugačijih kvaliteta, ali ne doprinosi toliko ubacivanjima u sredinu kao što je to činio Spinacola.
Njemu je stradala Ahilova tetiva, propustiće ostatak 2021. godine, ali će stići na finale da sa tribina bodri saigrače u pohodu na evropski tron.

– Nadam se da će Italija pobijediti, ali biće to 50:50 utakmica. Engleska ima strašne pojedince poput Rašforda, Sanča i Fodena na klupi. Oni su mladi, ali fenomenalni. To pokazuje koliko je snažna njihova ekipa. Biće to teška utakmica, ali mi smo odlični i možemo da pobijedimo – poručio je italijanski bek.
Saigrači su mu posvetili i pjesmu, a Lorenco Insinje je prolazak u finale slavio sa dresom Spinacole.

– Emotivniji sam i osjećam više tenzija – rekao je za “Skaj Sport Italija” i dodao:

– Dva sata sam im u video pozivu zahvaljivao iz sveg srca jer je to bilo zaista nevjerovatno. Opet su mi pjevali onu pjesmu. Znam da će u nedjelju igrati fantastično finale i jedva čekam – poručio je Spinacola.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Gun SHOP USA
Back to top button