FUDBALREGION

MILOŠEVIĆ LJUT Biće promjena u “zmajevima”

U jednom trenutku sve je djelovalo idilično, Olimpija je u velikom derbiju Slovenije savladala Maribor i Ljubljanom je zavladala euforija. Ubrzo je međutim to osjećanje zamijenjeno pesimizmom.

“Zmajevi” nisu izdržali i u narednih pet utakmica doživјeli su četiri poraza. Ako su se neuspјesi u oba meča sa Santa Klarom i mogli razumјeti, za poraze od Kopera (1:3) i sada Brava (0:2) nema opravdanja.

Šef stručnog štaba ljubljanskog tima Savo Milošević priznaje da je prvi put istinski razočaran i prst krivice upire ka igračima.

– Prvi put otkako sam postao trener Olimpije zaista sam razočaran. Iznad svega ponašanjem i odnosom prema utakmici. Od prvog minuta se videlo da nismo pravi, da smo mlitavi, da se nismo skupili. Nismo dali sve od sebe, a sa takvim ponašanjem nismo imali nikakve šanse – otvoren je Milošević.

Može da razumијe umor poslијe nekoliko utakmica u Evropi, ali nezalaganje jednostavno ne prihvata.

– Naši ključni igrači su razočarali, kad je tako onda je teško. Ali nema izgovora. Nisam bio ljut posle Kopera, jer sam očekivao da budemo izmoreni. Nisam se žalio ni posle Santa Klare, jer je pristup bio pravi, a izgubili smo od bolje ekipe. Nije bilo kajanja. Danas je međutim druga priča. Pokušavam da nađem uzrok, ali…

Stoga, jasan je Milošević, slијede rezovi.

– Rekao sam igračima već u svlačionici – biće promena, to je jasno. Neću da kažem kojih i nisu to kazne, ali neke stvari moramo da ispravimo. Ne prihvatam samo loš pristup. Ko se trudio, ali nije mogao, neće biti kažnjen, samo ukoren – zaključio je Milošević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button