EUROKUPOVIFUDBAL

SREĆNI “CRNO-BIJELI” Ni evropsko proljeće nije nemoguća misija

Fudbaleri Partizana imali su dosta sreće u žrijebu za grupnu fazu Lige konferencija jer će u grupoi B odmjeriti snage sa Gentom, Florom i Anortozisom – društvo koje je po mjeri vicešampiona Srbije.

Osim što su izbjegli Romu i Totenhem, “crno-bijeli” su zaobišli i klubove iz Norveške, Danske, Izraela… koji su bar na papiru jači od svih sa kojim će igrati.

Grupna faza Lige konferencije počinje 16. septembra i završava se 9. decembra. Biće osam grupa po četiri ekipe, a dalje idu prva dva tima. Prvoplasirani timovi idu direktno u osminu finala, dok će se drugoplasirani takmičiti u prvoj nok aut fazi i to protiv timova iz Lige Evrope.

Grupa A: LASK, Makabi Tel Aviv, Alaškert, Helsinki. Grupa B: Gent, Partizan, Flora Talin, Anortozis. Grupa C: Roma, Zorja, CSKA Sofija, Bodo Glimt. Grupa D: AZ Alkmar, Kluž, Jablonec, Randers. Grupa E: Slavija Prag, Fajenord, Union Berlin, Makabi Haifa. Grupa F: Kopenhagen, PAOK, Slovan Bratislava, Linkoln. Grupa G: Totenhem, Ren, Vitese, Mura. Grupa H: Bazel, Karabag, Kairat, Omonija.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: h&k for sale
Back to top button