FUDBAL

Strašan skandal u Brazilu: Huligani upali na teren i napravili totalni haos VIDEO

Ovo niko nije očekivao da će se desiti ove večeri.

Umjesto da derbi u Brazilu obilježe golovi i fudbalske majstorije, meč između Gremija i Palmeirasa ostaće upamćen po tome što sto su huligani uletjeli na teren poslije poraza svog tima (1:3) i napravili totalni haos i veliku štetu na stadionu, zbog kojeg je morala da interveniše i policija.

Da sve bude bizarnije, uplašeni fudbaleri su morali da bježe glavom bez obzira od ljutih navijača, koji su sav bijes iskalili na VAR opremi, koja je čak i bila upotrebljena kada je poništen izjednačujući pogodak pred kraj meča. Lomili su šta su stigli, i niko nije mogao da ih zaustavi.

Ono što je glavni problem za Gremio jeste činjenica da su 19. na tabeli i prijeti im ispadanje iz lige. Imaju četiri boda manje od prve ekipe iznad crte, ali i dva meča manje, pa bi povoljnim rezultatima mogli da se iščupaju iz neprijatnosti na devet kola do kraja.

Međutim, huliganski pir navijača sigurno neće proći nekažnjeno, pa je moguće da će Fudbalska asocijacija zbog velike navijačke sramote sankcionisati domaće, vidjećemo da li i bodovno.

Čak su i kamere poslije utakmice uhvatile prestravljena lica igrača Gremija, koji su iz tunela posmatrali šta se dešava na terenu. Policija je uradila sve da ih zaštiti, a potom i privede dobar dio njih.

(Blic Sport)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Thai Magic Mushrooms
Back to top button