TENIS

Novak na treningu izveo neviđenu magiju: Zbog ovog poteza ćemo svi biti uz njega VIDEO

Najbolji teniser na svijetu Novak Đoković se konačno vraća na teren i to će sigurno biti glavno dešavanje u svijetu sporta, međutim Srbin je to najavio na spektakularan način.

Đoković će danas igrati svoj prvi meč poslije duže pauze, i to u dublu na masters turniru u Parizu, a dan prije toga je trenirao sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim i tom prilikom zasjenio pratioce na Tviteru.

Internetom kruži snimak kako njih dvojica sparinguju, ali u jednom momentu je Novak izveo nešto potpuno magično.

Nakon što je Dimitrov pokazao umijeće i jednu loptu smjestio pravo u džep, Đoković je izveo nešto što se rijetko viša – dok je loptica išla ka njemu on je prosto potezom ruke “zalijepio” za reket i time oduševio sve.

Kad igra Novak u Parizu?

Njegov duel je na programu treći po redu, što znači da bi trebalo očekivati negdje oko 15 časova da ponovo, konačno gledamo Novaka Đokovića na teniskom terenu.

Đoković je pored singla odlučio da igra i dubl, u paru sa Filipom Krajinovićem. Njih dvojica će u prvom kolu igrati protiv Aleksa De Minora i Luka Savilja iz Australije.

Teniski dan u Parizu od 11:00 otvoriće svojim duelom Marton Fučovič i Fabio Fonjini, a upravo će pobjednik tog meča igrati protiv Đokovića u drugom kolu singla.

(Blic Sport)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button