EUROKUPOVIFUDBAL

Semak: Najveći plus je što smo izbjegli katastrofu

Trener Zenita, Sergej Semak je konstatovao poslije poraza od Juventusa (2:4) da njegova ekipa jednostavno nije mogla da se odbrani od silnih napada protivnika tokom 90 minuta utakmice u Torinu.

– Dozvolili smo protivniku da stvori mnogo izglednih situacija. Ništa se natprirodno nije dogodilo, pobijedio je jači tim. Moji momci su se mnogo trudili, igrali hrabro do kraja, željeli su da postignu još neki gol. Najveći plus iz ovog meča je taj, što nismo doživjeli neki ubjedljiv poraz – rekao je trener kluba iz Sankt Peterburga.

– Kad su postigli gol iz penala i kad se igra otvorila, vidjela se razlika u individualnoj klasi. Na širem prostoru do izražaja dolazi individualno majstorstvo Dibale i Kijeze. Po svim parametrima imali su prednost, pogodili su i prečku, imali još nekoliko odličnih pozicija, a mi nismo imali ništa slično.

O samoj utakmici pričao je i kapiten Zenita, Dejan Lovren:

– Ovo je realnost, izgubili smo od ekipe koja je bila bolja. Nismo igrali loše u prvom poluvremenu, dobro smo se branili i imali nekoliko dobrih akcija, ali je penal preokrenuo utakmicu. Njihovo vođstvo je uticalo na nas, izgubili smo koncentraciju i protivnik je ubrzo postigao još dva gola – rekao je hrvatski internacionalac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: superkaya88
Back to top button