EUROKUPOVIEVROPSKE LIGEFUDBAL

Skols o Pogbi: Praviće gluposti i sa 35 godina

Nekadašnji igrač Mančester junajteda i fudbalski trener Pol Skols izjavio je za “BT Sport” da Pol Pogba nije zadovoljio kriterijume na utakmici Lige šampiona protiv Atalante, kao i da će to sigurno uticati na nastavak pregovora o njegovom potencijalnom ostanku na Old Trafordu.

Kristijano Ronaldo je morao da spašava Junajted protiv Atalante u Ligi šampiona kasnim golom za 2:2, a jedna od tema u analizi nakon utakmice bio je i Pol Pogba.

Pogba će uskoro ući u posljednjih šest mjeseci svog ugovora, a zainteresovani su Real Madrid, Juventus i Pari Sen Žermen. Glavno pitanje je da li Junajted želi da ga zadrži.

– Koliko godina ima Pogba? 28? On je veoma iskusan igrač, ali je jedan od onih igrača koji će i sa 35 praviti gluposti. Uvijek će raditi glupe stvari, izvoditi finte i zabavljati ljude pokazujući koliko je vješt. Njegov najveći problem je koncentracija, često odluta tokom utakmice – rekao je Skols i dodao:

– Pogba je na svom nivou samo kada uz sebe ima sjajne igrače koji mogu da prikriju njegove nedostatke. Kada se sjetite Juventusa u kome je bio briljantan i iz kojeg smo ga zato i doveli, sjetite se i da je oko sebe imao Pirla, Kjelinija, Bonučija, Bufona. Imao je i agresivnog trenera. Njemu će takvo okruženje trebati i kada bude imao 35 godina.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button