BIHFUDBAL

Sloboda srušila lidera u Novom Gradu

Fudbaleri Slobode savladali su dobojsku Slogu 2:0 u Novom Gradu u derbi susretu 13. kola Prve lige Republike Srpske. Bio je ovo drugi poraz lidera na tabeli šampionata Srpske.

Očekivano, od samog početka viđena je tvrda utakmica. Domaći su bili za nijansu bolji rival, imali više loptu u posjedu, napravili par zanimljivih situacija pred golom Dobojlija, ali mreže se u prvih 45 minuta nisu tresle.

U drugo poluvrijeme domaći igrači krenuli su agresivnije.

Igrao se 49. minut kada se zatresla mreža gostiju, ali je pogodak igrača Slobode poništen zbog opravdano dosuđenog ofsajda.

Prvi gol na utakmici postigao je najbolji strelac Slobode, Edin Kesić iz jedanaesterca u 71. minutu. Prethodno je u šesnaestercu Sloge oboren Alvarez. Bio je ovo 10 pogodak Slobodinog centarfora.

Konačnih Sloboda – Sloga 2:0 postavio je Alen Nuhanović u petom minutu sudijske nadoknade meča nakon što je odlično ispratio akciju svojih saigrača po desnoj strani.

Treba reći i to da tim iz Doboja nije napravio nijednu priliku na utakmici.

U narednom kolu Sloboda ide u Foču gdje gostuje Sutjesci, dok je Sloga domaćin ekipi Zvijezde 09.

Zanimljivo je bilo i u Krupi gdje je istoimena ekipa savladala Ljubić sa 4:1 poslije preokreta. Veliki podvig napravio je Miloš Perović koji je postigao het trik za samo sedam minuta igra u drugom poluvremenu.

Rezultati ostalih mečeva:

Budućnost – Borac (KD) 1:0, Kozara – Podrinje 4:0, Modriča – Drina (Z) 3:0, Tekstilac – Sutjeska 0:0, Zvijezda – Omarska 5:2, Slavija – Željezničar Sport tim odloženo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: togelonline88
  2. Povratni ping: Click In this article
Back to top button