FUDBAL

SAMO SMO SE MALO LJUBILI Vanda oprostila Mauru

Prvo je bila vijest da se razvode, zatim da su se pomirili pa opet posvađali, da bi na kraju Vanda Nara navodno sve oprostila Mauru Ikardiju koji je konačno priznao šta je imao sa glumicom Kinom Suarez.

Kod Maura i Vande nikad anije dosadno. Ili traže bolji ugovor, ili se svađaju s anekim ili međusbno! Zato i ne čudi što se ova priča oko Ikardijevih povezuje sa TV novelom, a cijelu priču u etar je pustila voditeljka Janina Jatore.

– Ikardi je Vandi rekao da se samo poljubio sa Kinom i da nije ništa više bilo, jer je on bio prehlađen – rekla je voditeljka.

Za Vandu je kompletna istina očigledno bila dovoljna, a u međuvremenu su se pojavili detalji koji su vezani za vikend u kom su se Mauro i Kina vidjeli. Navodno, tu je veliku ulogu imalo momak Vandine sestre Zaire Nare koji je spavao u automobilu ispred hotela kako bi se potom vratio sa Maurom zajedno kući.

Kina Suarez

Mediji u Italiji pišu da u kući postoji veliki broj kamera i da bi Vanda bila sumnjičava ukoliko bi se njen suprug u sitne sate sam vratio. A sve se navodno dešavalo kada su Vanda i Zaira otišle na ženski vikend u Milano.

Inače, Mauro i Kina su se sastali u hotelu koji je u vlasništvu prvog čovjeka PSŽ-a i u kom trenutno živi Lionel Mesi sa porodicom.

– Hotel ima bajkovit zatvoreni bazen sa toplom vodom, spa centar sa različitim vrstama masaža – tajlandskom, finskom i vrućim kamenom – i teretanu sa najsavremenijom opremom. Ne zaboravite kupatilo super modernog dizajna sa ogromnim ogledalima i mermernim podovima. Idealno mjesto za strastveni sastanak u apsolutnoj privatnosti – navodi “Korijere delo Sport.”

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Test Automation Tools
Back to top button