FUDBALREGION

„Da mi nije Dekija odavno bih propao“

Legendarni golman Crvene zvezde Zvonko Milojević dao je intervju za agenciju „Anadolija“ u kom je poručio da mu je Dejan Stanković veliki oslonac u životu.

Poznato je da su sadašnji trener Zvezde i Milojević kumovi, kao i da je Stanković cijelo vrijeme uz golmana koji je 2007. godine doživio stravičnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu.

– Da mi nije Dekija odavno bih propao. On mi je najveći oslonac u životu. Mnogo me raduje kada vidim da je i kao trener nastavio s uspesima i pobedama. Zahvaljujući njemu, Zvezda je ponovo bauk za klubove iz cele Evrope. Taj osećaj kada istrčite na Marakanu, kada čujete huk sa tribina i kada shvatite da se protivnik uplašio, to je nešto neponovljivo – rekao je Milojević.

Inače, Milojević je svojevremeno otkrio i kako je došlo do kumstva sa Stankovićem.

– Sedam godina razlike je između nas, a kada je došlo njegovo vreme za prvi tim, ja sam bio kapiten. Odem u Zemun da ga pokupim kolima, i to je potpuno drugačije. Ne gledaju te isto igrači kada izađeš iz kola kapitena i kada dođeš gradskim prevozom (smeh). To je bio samo početak velikog prijateljstva koje je prirodnim tokom preraslo i u kumstvo – rekao je nekadašnji golman koji se dotakao i predstojećeg meča Portugalije i Srbije:

– Treba biti mudar, dobro rasporediti snage za svih 90 minuta i udariti protivnika tamo gde je najtanji. Siguran sam da su ljudi iz stručnog štaba naše reprezentacije dobro izanalizirali slabosti portugalskog tima i da će Piksi na osnovu tih informacija napraviti adekvatnu taktiku za pohod na sva tri boda u Lisabonu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: health tests
Back to top button