TENIS

PODRŠKA MLADOM ŠAMPIONU Ministarstvo nagradilo Maksimovića

Ministar porodice, omladine i sporta Sonja Davidović razgovarala je danas sa mladim teniserom Markom Maksimovićem, osvajačem masters turnira u Monte Karlu u juniorskoj konkurenciji.

Davidovićeva je naglasila da će resorno ministarstvo nagraditi Dobojliju za ostvareni uspjeh i da će nastaviti da mu pruža podršku kao i do sada.

– Marko je ostvario zaista veliki uspjeh, jer je riječ o mladom čovjeku koji ima tek 15 godina i veliki potencijal da napravi uspješnu sportsku karijeru. Odlučili smo da ga nagradimo sa 5.000 KM i nastavićemo da budemo podrška mladim sportistima jer je ulaganje u njih ulaganje u budućnost sporta u Republici Srpskoj – istakla je Davidovićeva.

Maksimović je istakao da ga titula koju je osvojio ali i institucionalna podrška koja nije izostala motivišu da vrijedno radi i trenira kako bi ostvario još bolje rezultate. Da podsjetimo, član Teniskog kluba Doboj dobio je podršku gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića, predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, kao i kompanije m:tel.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Back to top button