BIHFUDBAL

Novljani otišli u Foču po tri boda

Fudbaleri novogradske Slobode otputovali su u Foču gdje sutra protiv Sutjeske igraju meč 14. kola Prve lige Republike Srpske. Biće to pravi derbi jer trećeplasirana ekipa dočekuje tim iz Novog Grada, koji je na četvrtom mjestu prvenstvene tabele.

– Idemo u goste kvalitetnoj i iskusnoj ekipi Sutjeske, koja ima samo jedan poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva, a uz to ne znaju za poraz u posljednjih osam utakmica. Zadržali su okosnicu tima od prošle sezone i još su se dodatno pojačali, tako da nas očekuje dosta teška utakmica. Mi nakon pobjede nad liderom na tabeli Slogom iz Doboja imamo još veći motiv da odigramo na istom nivou i da nastavimo u istom ritmu u preostala dva kola. Nadam se da će naša mladost i agresivnost presuditi u ovom meču i da ćemo se iz Foče vratiti sa tri boda. Što se tiče igračkog kadra, svi igrači su spremni za subotnji meč, rekao je trener Slobode Duško Vranešević.

Sutjeska i Sloboda do sada su odigrali 24 utakmice. Novljani su uspješniji, imaju devet pobjeda, tim iz Foče slavio je sedam puta, dok je osam mečeva završeno bez pobjednika. Gol razlika je takođe na strani Slobode 30:22.

Utakmica u Foči sutra počinje u 15.00 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button