BIHFUDBAL

Borac juri prvo polufinale Kupa Srpske od 2013. godine

Pred fudbalerima Borca je još jedan izazov, duel četvrtfinala Kupa Republike Srpske protiv Omladinca iz Potočara, koji se igra sutra. Rival crveno-plavih nastupa u Regionalnoj ligi Republike Srpske Istok, gdje poslije 12 mečeva zauzima treće mjesto uz 27 bodova, uz pet bodova i meč manje od lidera, Podrinja iz Tršića. Ukoliko Borac bude uspješan u ovom duelu, izboriće prvi nastup u polufinalu Kupa Republike Srpske još od 2013. godine.

-Cilj nam je, naravno, da pobijedimo u toj utakmici, da uđemo u polufinale i, što je još bitno, ako može taj meč da prođe bez povreda. Nadamo se, koliko-toliko, dobrim uslovima, solidnom terenu za igru, kratko je poručio Nemanja Miljanović, trener crveno-plavih.

Što se tiče igračkog kadra, Borčev šef struke manje-više ima na raspolaganju sve igrače, osim Nemanje Vukmanovića i igrača koji su sa mladom reprezentacijom.

-Sutra otvaramo ciklus od posljednje četiru utakmice u prvom dijelu sezone. Očekujemo prolazak u narednu fazu i ako budemo imali pristup kao što smo imali u posljednjoj utakmici protiv Alfa Modriče, mislim da naš prolazak dalje neće doći u pitanje. Kao što je i trener rekao, najvažnije je da sutra meč prođe bez povreda i da svi budemo spremni za nastavak prvenstva, rekao je napadač Ante Živković.

Utakmica Omladinac – Borac igra se sutra u Potočarima. Početak je u 13.30 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: molly drug for sale,
  2. Povratni ping: 뉴토끼
Back to top button