GRAND SLAMTENIS

NOVAK NEMA JOŠ PUNO VREMENA: Avioni za Melburn prolaze…

Novak Đoković preskočio je ATP Kup, a još je neizvjesno hoće li igrati na Australijan openu, gdje je rekorder sa devet titula i aktuelni šampion. Turnir će početi 17. januara i sve je manje vremena da Srbin otkloni dileme.

– Imamo još nekoliko čarter letova do kraja ove nedelje i tada će svi igrači biti ovdje, rekao je izvršni direktor turnira Krejg Tili za “Najn netvork”.

Dok Đoković odbija da kaže da li je vakcinisan, bilo je nagađanja da će da se prijavi za medicinsko izuzeće, prema kojem bi i bez vakcinacije mogao da se prijavi i da osvoji 21. grend slem titulu u singlu.

– Što se Novakovog statusa tiče, mislim da ćemo imati mnogo jasniju sliku narednih dana. U suprotnom, biće prilično kasno da se pojavi i da igra na Australijan openu. Ima još dosta toga da se odigra i mislim da će se odigrati u narednim danima, dodao je Tili.

Ako ode u Australiju, Đoković će imati priliku da na omiljenom grend slemu osvoji istorijsku 21. titulu kojom bi se odvojio od vječitih rivala, Nadala i Federera.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button