EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

BITKA KOJU REAL NE SMIJE DA IZGUBI: Oreljen Čuameni od 80.000.000 evra!

Nakon “epskog” gubitka bitke za Kilijana Mbapea u Realu imaju novu metu, Oreljena Čuamenija veznog fudbalera Monaka, koji je dugo već na radaru šampiona Španije. Kiksa i greške ne smije da bude!

Francuski RMC Sport je još juče pisao kako Čuameni ima dogovor sa dva kluba, Realom i Liverpulom. Podsjetimo, Mbape je takođe utanačio uslove sa dvije strane i na kraju odjavio Madriđane. Ipak, Čuameni neće uraditi isto. Tako makar tvrdi pomenuti RMC izvor koji uvjerava da je 22-godišnji fudbaler odabrao Real i da je sa njim dogovorio petogodišnji ugovor, dok francuski novinar Žulijen Mejnar ističe da je Čuameni već obavijestio saigrače da će mu naredna destinacija u karijeri biti Santijago Bernabeu.

Svjesni da Real ne smije da izgubi još jednu bitku, ali i činjenice da je Mbapeovim nedolaskom uštedio ogroman novac, iz Monaka su maksimalno iskoristili situaciju u kojoj se našao madridski klub i iz njega izvukli 80.000.000 evra. I to bez bonusa, tvrdi RMC Sport koji dodaje kako je transfer praktično završen.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: ae slot
Back to top button