EVROPSKE LIGEFUDBAL

RIO FERDINAND O ČUVENOM TANDEMU Ja sam najbolji štoper, pa životinja Vidić

Bivši defanzivac Mančester junajteda Rio Ferdinand birao je najboljih pet štopera u istoriji Premijer lige i na prvo mjesto stavio sebe.

Na drugom mjestu Ferdinand je stavio svog bivšeg saigrača, srpskog fudbalera Nemanju Vidića, dok je treći na listi Virdžil van Dajk.

U Ferdinandovih “Top 5” su još još jedan njegov bivši saigrač sa Old Traforda Jap Stam, kao i legenda Čelsija Džon Teri.

– Ti si definitivno u prvih pet – rekao je Van Dajk o svojih “Top 5” u razgovoru sa Ferdinandom koji mu je na to odgovorio, “I ja vjerujem da sam najbolji.

Potom je Ferdinand objasnio svoj dalji izbor.

– Nemanja Vidić! Moj partner u zločinu – aludirao je na pet pehara Premijer lige.

– On je primer drugima! Ja sam pričao i sve organizovao, ali je Nemanja bio životinja. Jedini fudbaler u koga bi se napadači zagledali širokih zenica i nisu smjeli na njega da se zalete! Samo mu pogledajte nos, ha-ha-ha. Nikad nije gledao protivnike, stalno je išao na njih direktno, udarao glavom i bio bolji fudbaler nego što su ga ljudi cijenili. On je išao kroz igrače kako bi osvojio loptu. Sjajno je čitao igru, imali smo izvanredno partnerstvo          .

S druge strane, Van Dajk nije izabrao Vidića u svojih pet, nego Ferdinada, Vensana Kompanija, Stama, Teri i Samija Hipiju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button