NEKATEGORISANO

Banjaluka dobila gradski derbi

U prvenstvenom gradskom derbiju u sjedećoj odbojci OKI Banja Luka savladao je IOK Borac sa 3:1 u setovima. Banjalučani su nakon ove pobjede suvereno na čelu prvenstvenog karavana.

– I pored teške dvije sedmice, izostanaka sa treninga zbog bolesti i zaista loše forme u kojoj smo trenutno, smogli smo snage da odigramo na trenutnom maksimumu. Iako je stomačni virus “demolirao” ekipu, želja i volja za pobjedom bila je presudna – rekao je kapiten OKI “Banja Luka” Dragan Đuran.

Predsjednik OKI Banjaluka, kluba koji iduće godine slave 25 godina postojanja i rada, Novak Grbić sa druge strane izrazio je nezadovoljstvo zbog izostanka očekivane pomoći njegovom klubu od strane nadležnih institucija.

– U narednom periodu čekaju nas ozbiljne pripreme za nastavak prvenstva, te za nastup u prestižnoj Evroligi u italijanskom Fermu, gdje ćemo snage odmjeriti sa ponajboljim ekipama na kontinentu i gdje branimo srebro osvojeno prošle godine. Nadamo se da će neko da prepozna naš rad i trud pogotovo iz republičkih institucija, posebno ministarstvo sporta, i olakšati nam odkazak na Evroligu. Takođe nam je poznato da nesebično pomažu ekipe koje su njima simpatične, a ozbiljne ekipe koje rade i prve rezultate u Evropi i na domacem prvenstvu, nikako! Možda iz razloga što smo ratni vojni invalidi, Odbrambeno – otadžinskig rata, nama nije poznato, ali ko vodi resor sporta, dobro je nama – istakao je Grbić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: try here
Back to top button