BIHFUDBAL

Zvezda ponovo obasjala Bijeljinu!

Bijeljina je bila domaćin jubilarnog, 10. izdanja „Crveno-bijele večeri“, tradicionalnog druženje navijača Crvene zvezde iz cijele Republike Srpske.

Spektakl su uveličali, prvotimci Beograđana, Aleksandar Katai, Mirko Ivanić i Nikola Milunović, ali i brojne legende kluba, Dragiša Binić, Stanislav Karasi, Cvijetin Blagojević i drugi. Zvezdin „magiko“, Aleksandar Katai nije krio zadovoljstvo viđenim i doživljenim u Bijeljini.

-Pozitivno sam iznenađen, nisam očekivao ovako nešto. Nisam bio na mnogo ovakvih druženja, tako da sam impresioniran. Navijači su sjajni. Dosta smo se slikali, potpisivali, ljudi nas stvarno vole ovde, to nam mnogo znači i očekujemo njihovu podršku u Beogradu – istakao je Katai.

Jedan od organizatora „Crveno-bijele večeri“ Branimir Novaković zahvalio se vodećim ljudima nekadašnjeg šampiona Evrope na čelu sa predsjednikom Svetozarom Mijailovićem, koji je takođe bio gost Bijeljinaca.

-Veoma smo zadovoljni. U ime svih zvezdaša iz Bijeljine hvala našim igračima, legendama i rukovodstvu kluba što su došli. Veliko hvala i našim gostima i prijateljima iz svih krajeva Srpske što svaki put dođu na ovo druženje. Mi se već sad okrećemo pripremi ove manifestacije za 2024. godinu – naglasio je Novaković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button