ATPGRAND SLAMTENIS

Kladi se na mečeve Australian Opena u Meridianu: Najveće kvote i najraznovrsnija teniska ponuda

Danas ćemo dobiti preostala dva učesnika polufinala u muškom singlu na Australian Openu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

ALEXANDER ZVEREV – CARLOS ALCARAZ – 1 (5.10) 2 (1.20)

Alexander Zverev je na najteži mogući način stigao do četvrtfinala Australian Opena. U četvrtom kolu je igrao super tie-break petog seta protiv Camerona Norriea i izašao je kao pobjednik. Kroz isto je morao da prođe i u drugoj rundi u okršaju sa Lukasom Kleinom što je samo dokaz koliko je mentalno jak. U svim teškim trenucima je pokazao svoj najbolji tenis.

I kao nagradu za sve to, Zverev je dobio okršaj sa Carlosom Alcarazom koji igra sve bolje i bolje kako turnir odmiče. Protiv Miomira Kecmanovića nije imao nikakve probleme prije dva dana i sa dosta samopouzdanja čeka četvrtfinale. Za Alcaraza je ovo prvi put da je stigao do ove faze turnira u Melbourneu, ali sigurno se time ne zadovoljava i cilja isključivo titulu.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Grand slam turniri su specifični po tome što se mečevi u muškom singlu igraju na tri dobijena seta, tako da se klađenje na tačan rezultat “plaća” dosta većim koeficijentima nego inače.

Ako se odlučite za tu igru na meč Zverev-Alcaraz, kvote su sljedeće:

  • 3:0 za Alcaraza – 2.00
  • 3:1 za Alcaraza – 2.85
  • 3:2 za Alcaraza – 4.80
  • 3:2 za Zvereva – 8.70
  • 3:1 za Zvereva – 10.00
  • 3:0 za Zvereva – 15.00

HUBERT HURKACZ – DANIIL MEDVEDEV – 1 (3.10) 2 (1.45)

Hubert Hurkacz je po prvi put u karijeri stigao do četvrtfinala Australian Opena. Istini za volju, žrijeb mu je bio više nego naklonjen jer je igrao protiv dva kvalifikanta, 21. nosioca Uga Humberta i mladog Francuza Arthura Cazauxa koji je dobio wild card. Ipak, Poljak je iskoristio ponuđeno i sada će pokušati da napravi veliko iznenađenje.

Protivnik Hurkacza u četvrtfinalu je Daniil Medvedev koji je na dosta težak način stigao među najboljih osam u Australiji. U drugom kolu je gubio 2:0 u setovima od Emila Ruusuvuorija, ali je uspio da preokrene i da potom savlada Felixa Augera-Aliassimea i Nuna Borgesa. Medvedev takođe igra sve bolje iz meča u meč i sa razlogom je favorit u ovom duelu.

U Meridianu možete da se kladite na mnogo različitih teniskih specijala, a neki od njih su broj duplih grešaka i broj asova.

Granica duplih grešaka za ovaj meč je 7.5! Kvota na osam ili više duplih grešaka je 2.00, a na manje od toga 1.75. Granica na asove je postavljena na 28.5, a kvota je 1.85 i na manje i na više od toga.

Možete da prognozirate i broj brejkova u okršaju Hurkacz-Medvedev. Granica je 5.5, a kvote su 1.60 na manje, odnosno 2.20 na više.

Posjetite Meridian i iskoristite benefite najraznovrsnije teniske ponude koja postoji!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama, kojima časti svoje igače.

Igraj i dominiraj!

Odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč iz ponude Australian Open-a i kvalifikuj se za BONUSE do 100 KM!

Promocija traje od 19. do 28. januara, prati mečeve i učestvuj.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button