EVROPSKE LIGEFUDBAL

Iskoristi najveće kvote na Premijer ligu u Meridianu: Manchester United 2.45, West Ham 2.35

Dvije utakmice nas očekuju u Premijer ligi večeras, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

WOLVES – MANCHESTER UNITED – 1 (2.75) X (3.50) 2 (2.45)

Wolves već godinama igra na sličnom nivou u Premijer ligi. Imaju dovoljno kvaliteta da se ne upuste u borbu za opstanak, ali su isto tako daleko od nivoa potrebnog da se na “Molineuxu” zaigra evropski fudbal. U zadnja četiri kola su osvojili 10 bodova, a posebno je impresivan bio trijumf na gostovanju kod Brentforda. Istog protivnika su eliminisali i iz FA Cupa prije dvije sedmice.

Manchester United igra daleko ispod očekivanja javnosti. “Crveni đavoli” su daleko od top 4, a ukoliko ostanu bez mjesta u Ligi šampiona, lako se može desiti da Erik ten Hag bude smijenjen. Holandski stručnjak nije donio ni djelić onoga što je prikazivao u Ajaxu, ali stvari u crvenom dijelu Manchestera u posljednjoj deceniji nisu popravila ni mnogo zvučnija trenerska imena od njega.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Kombinovanje dvoznaka i broja golova na utakmici je jedna od najpopularnijih fudbalskih igara, a kvote u Meridianu su impresivne.

Ako se odlučite za dvoznak na Manchester United, u ponudi je ogroman broj različitih opcija za tipovanje, a neke od njih su:

  • X2&0-4 (neriješeno ili pobjeda Manchester Uniteda i 0-4 gola na meču) – 1.70
  • X2&2-5 (neriješeno ili pobjeda Manchester Uniteda i 2-5 golova na meču) – 2.00
  • X2&GG (neriješeno ili pobjeda Manchester Uniteda i oba tima daju gol) – 2.30
  • X2&2> (neriješeno ili pobjeda Manchester Uniteda i više golova u drugom nego u prvom poluvremenu) – 2.80

WEST HAM – BOURNEMOUTH – 1 (2.35) X (3.65) 2 (2.80)

West Ham je u prethodna dva kola propustio lijepu šansu da se dodatno približi Tottenhamu i Aston Villi na tabeli. Remizirali su protiv Brightona i Sheffield Uniteda i to je nekako obilježje “Čekićara” ove sezone. Nakon što savladaju neke od najboljih ekipa iz Premijer lige, uslijedi razočaravajući epilog protiv onih koji su na papiru slabiji od njih.

Bournemouth igra bolje nego što im se predviđalo. Za njih je jedini cilj opstanak u Premijer ligi i na više nego dobrom putu su da to učine. Tokom novembra i decembra su igrali impresivno i taj period će se ispostaviti kao ključan kada se podvuče crta u maju. Dominic Solanke je sa 12 golova jedan od najboljih engleskih napadača ove sezone i on će biti najveća prijetnja po gol West Hama večeras.

Veoma često su u prošlosti mečevi West Hama i Bournemoutha obilovali velikim brojem golova. Ako mislite da će tako biti i ovoga puta, kombinovanje GG (oba tima daju gol) sa brojem golova je sjajna prilika za profit, a kvote u Meridianu su sjajne.

Neke od mnogobrojnih opcija za klađenje su:

  • GG&2-4 (oba tima daju gol i 2-4 pogotka na meču) – 2.15
  • GG&I1-3&II 1-3 (oba tima daju gol, 1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.45
  • GG&I2-3 (oba tima daju gol i 2-3 gola u prvom poluvremenu) – 3.25
  • IGG&3+ (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i najmanje tri pogotka na meču) – 4.10

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button