EVROPSKE LIGEFUDBAL

Meridian ima najveće kvote za sve mečeve iz liga petice: Barcelona 1.80, Milan 1.70

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen upravo pomoću kvota iz Meridiana.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

NEWCASTLE – LUTON – 1&2+
Kvota: 1.60

Newcastle je imao mnogo veća očekivanja od ove sezone u Premijer ligi. Nakon što su prošle godine bili pravi hit, sada su u situaciji u kojoj će biti pravo čudo ako se izbore za nastup u Ligi šampiona. Kriza je počela upravo krajem decembra kada su izgubili na gostovanju od Lutona i sada će željeti da se osvete.

Luton se pred ovo kolo nalazi u zoni ispadanja, međutim opšti utisak koji su ostavili je dosta bolji od onoga što im se ljetos predviđalo. Pogotovo nakon trijumfa protiv Brightona. Defanzivno jesu jedna od najgorih ekipa u Premijer ligi, ali napadački su potentniji od Burnleya i Sheffield Uniteda i to je razlog zašto su ispred njih na tabeli.

Obrazloženje prognoze: Newcastle možda naredne sezone neće igrati u Ligi šampiona, ali i plasman u Ligu Evrope bi bio solidan uspjeh uzimajući u obzir sve okolnosti. Neuporedivo su bolji od Lutona i očekujemo da trijumfuju uz najmanje dva postignuta gola na meču.

FROSINONE – MILAN – 2
Kvota: 1.70

Frosinone je bio u velikoj krizi tokom decembra i početkom januara, ali stvari su se popravile jako važnim trijumfom protiv Cagliarija. U prošlom kolu su ostali neporaženi i na gostovanju kod Verone, pa Eusebio Di Francesco dosta mirnije dočekuje okršaj sa jednom od najboljih ekipa Serie A.

Milan u prošlom kolu nije iskoristio kiks Juventusa da se dodatno približi drugoj poziciji. Rossoneri su odigrali 2:2 sa Bolognom na “San Siru” nakon što je Riccardo Orsolini pogodio penal u sudijskoj nadoknadi. Imali su i domaćini dvije šanse sa bijele tačke tokom meča, ali Olivier Giroud i Theo Hernandez su bili neprecizni i to je glavni razlog zašto Milan nije odnio sva tri boda.

Obrazloženje prognoze: Bijes zbog ishoda meča protiv Bologne će sigurno igrači Milana iskoristiti na pozitivan način. Doputovaće u goste Frosinoneu sa jasnom ambicijom da ne dozvole nikakvu dramu u finišu i realno je da veoma brzo stignu do prednosti koja će vjerovatno na kraju biti veća od jednog gola.

ALAVES – BARCELONA – 2
Kvota: 1.80

Alaves je prošle sezone poslije velike drame uspio da se izbori za povratak u La Ligu i nemaju namjeru da uskoro sele u niži rang. Igraju sjajno u elitnom razredu španskog fudbala, a posebno su dobri u zadnje vrijeme jer su u seriji od tri uzastopne pobjede. Posebno je impresivan bio trijumf na gostovanju kod Seville prije tri sedmice.

Nakon šokantnog poraza od Villarreala prethodnog vikenda, Xavi je odlučio da saopšti javnosti kako neće biti trener Barcelone naredne sezone. Legendarni španski fudbaler ne može više da se nosi sa pritiskom i želi da se posveti isključivo svojoj porodici u narednom periodu. On se nada da će to malo razdmrati ekipu kako bi makar u Ligi šampiona otišli daleko jer je bitka za titulu odavno izgubljena.

Obrazloženje prognoze: Iako je Barcelona previše udaljena od Real Madrida i Girone, to ne znači da će igrati “rekreativno” preostale mečeve La Lige. Athletic Bilbao diše za vratom i sigurno da Katalonci ne žele da dovedu u pitanje četvrto mjesto koje vodi u Ligu šampiona. Alaves je u dobroj formi, ali ne u toliko dobroj da savladaju Barcelonu.

Meridianov tiket dana:

Newcastle – Luton – 1&2+
Frosinone – Milan – 2
Alaves – Barcelona – 2

Ukupna kvota: 4.90

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button