EVROPSKE LIGEFUDBAL

Meridian ima najveće kvote za sve mečeve iz liga petice: Bayern 2.50, Real Madrid 1.45

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen upravo pomoću kvota iz Meridana.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

LIVERPOOL – BURNLEY – 1&3-6
Kvota: 1.75

Liverpool je u prošlom kolu Premijer lige izgubio od Arsenala, tako da je šampionska trka dobila još veću dramu. Pored navedena dva kluba, tu je i Manchester City i realno je da se svi oni do samog kraja bore za pehar. Svi su već dobro upoznati sa odlukom Jurgena Kloppa da napusti “Anfield” po okončanju sezone i sve to daje dodatni motiv igračima Liverpoola da budu na visini zadatka.

Osim ako se ne desi neko čudo, Burnley će ekspresno da se vrati u Championship. Očekivanja su bila da će uspjeti da se zadrže status u Premijer ligi, ali oni nakon 23 kola imaju samo 13 bodova i ne djeluje realno da prestignu bilo koju ekipu koja se trenutno nalazi ispred njih na tabeli. Uprava je podržala Vincenta Kompanya, ali ni to nije dalo željeni rezultat.

Obrazloženje prognoze: Burnley je u prethodnom okršaju sa Liverpoolom izgubio 2:0 na svom terenu i slična sudbina ih izvjesno čeka na “Anfieldu”. Liverpool je uvijek posebno motivisan pred svojim navijačima i očekujemo da upišu trijumf, uz 3-6 golova viđenih na meču.

BAYER LEVERKUSEN – BAYERN – 2
Kvota: 2.50

Xabi Alonso je izvršio pravu revoluciju u Leverkusenu. Od ekipe koja je sinonim za prosječnost u njemačkom fudbalu, napravio je tim koji juriša ka tituli. “Apotekari” nemaju niti jedan poraz u 20 odigranih utakmica i derbi Bundeslige dočekuju sa dva boda više od Bayerna. Victor Boniface je zbog povrede i dalje van stroja i to je veliki udarac za Bayer.

Bayern ne igra uvjerljivo ove sezone, ali i dalje posjeduju ogroman individualni kvalitet, pa veliki broj mečeva u domaćem prvenstvu dobijaju na “autopilotu”. Harry Kane je sa 24 pogotka daleko najbolji strijelac Bundeslige, ali njegova primarna želja je da se okiti šampionskom titulom. Bavarci gledaju u leđa Bayer Leverkusenu, međutim to će se promijeniti ako trijumfuju danas.

Obrazloženje prognoze: Iako je Bayer Leverkusen ostavio bolji utisak do sada u Bundesligi, mi tipujemo pobjedu Bayerna. Kvalitet je na strani gostiju, a motiva im definitivno neće nedostajati. Da je Boniface zdrav, šanse domaćina bi bile dosta veće, ali ovako vjerujemo da će se radovati Kane i ostali gostujući igrači.

REAL MADRID – GIRONA – 1
Kvota: 1.45

Real Madrid će u derbiju 24. kola La Lige igrati možda i odlučujuću utakmicu za titulu. Tim Carla Ancelottija ima dva boda više od Girone i pobjedom danas bi napravili razliku od pet bodova. Barcelona je daleko iza i ne djeluje da može ugroziti Los Blancose u ovoj sezoni.

Da je Gironi neko ljetos ponudio mjesto u Ligi šampiona naredne sezone, nema dileme da bi svi u klubu to objeručke prihvatili. Ipak, kada nakon 23 kola imate 56 bodova i na korak ste od prvog mjesta, sasvim je prirodno da svi sanjaju o tituli. Da bi se taj san nastavio, potrebno je šokirati Real u gostima.

Obrazloženje prognoze: Iako je Girona više puta prkosila logici ove sezone, naš tip je pobjeda Real Madrida. “Kraljevski klub” ima šansu da napravi ključni iskorak ka titulu i vjerujemo da će to i učiniti. Kvalitet je na njihovoj strani, a motiva će biti mnogo.

Meridianov tiket dana:

Liverpool – Burnley – 1&3-6
Bayer Leverkusen – Bayern – 2
Real Madrid – Girona – 1

Ukupna kvota: 6.34

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button