EUROKUPOVIFUDBAL

Očekuješ pobjedu favorita u Ligi šampiona? Pogodi “Multirezultat” u Meridianu i ostvari veliki profit

Lazio-Bayern i PSG-Real Sociedad će odmjeriti snage u osmini finala Lige šampiona danas, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

                                                              Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita između 13. i 14. januara, do 21h.

LAZIO – BAYERN – 1 (5.00) X (4.10) 2 (1.70)

Kada je prije tri godine posljednji put igrao Ligu šampiona, Lazio je takođe uspio da prođe u nokaut fazu. Protivnik je bio Bayern, a epilog konačan rezultat u dvomeču 6:2 u korist Bavaraca. Žrijeb je htio da ove dvije ekipe opet odmjere snage u osmini finala najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi, te ostaje da se vidi koliko će Rimljani uspjeti da namuče Bayern ovoga puta.

Da je Bayern mnogo ranjiviji nego tada, pokazao je i prethodni vikend pošto su doživjeli debakl u Leverkusenu gdje ih je tim Xabija Alonsa potukao “do nogu”. Bavarci su sada poprilično udaljeni od titule i ukoliko bi uslijedio i šokantan poraz u Ligi šampiona, nije isključeno da bi se uprava kluba “zahvalila” Thomasu Tuchelu.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

“Bet Builder je igra koja vam daje mogućnost da odigrate neograničen broj tipova sa iste utakmice i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

Ako sa utakmice Lazio-Bayern odigrate npr. sljedeće tipove:

  • Pobjeda Bayerna ili neriješeno
  • Više od 3.5 gola na utakmici
  • Oba tima daju gol
  • Bayern daje više od 1.5 gola na utakmici
  • Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu

Kvota će biti 4.58!

PSG – REAL SOCIEDAD – 1 (1.70) X (3.90) 2 (5.40)

Sa Kylianom Mbappeom, Lionelom Messijem i Neymarom u timu, PSG je u prethodne dvije sezone smatran za jednog od najvećih favorita u Ligi šampiona. To je završilo tako što su u oba navrata eliminisani u osmini finala. Od velike trojke, ostao je samo reprezentativac Francuske, a velike su šanse da je i za njega ovo posljednja sezona na “Parku prinčeva”. Ipak, pozitivno je to što pritisak od ranijih godina ne postoji i upravo to bi mogla biti najveća prednost PSG-a ovoga puta.

Za razliku od prethodne dvije sezone, PSG je sada imao i sreće na žrijebu iako nije bio prvoplasiran tim u svojoj grupi. Izvukli su Real Sociedad i sa razlogom su favoriti za prolaz dalje. Momentum je takođe na strani Parižana s obzirom da klub iz San Sebastiana nije postigao gol na zadnja četiri meča. Ako se to ne promijeni u prijestonici Francuske, lako se može dogoditi da dožive težak poraz i da revanš na “Anoeti” bude samo formalnost.

Jedna od zanimljivih igara koju možete pronaći jedino u Meridianu je “Multirezultat” . Na svakom tipu je ponuđeno nekoliko konačnih rezultata i ako se desi neki od njih, tip je dobitan.

Neke od mnogobrojnih opcija za klađenje za ovaj meč su:

  • 1:0, 2:0 ili 3:0 za PSG – 3.00
  • 2:1, 3:1 ili 4:1 za PSG – 4.80
  • 3:2, 4:2, 4:3 ili 5:1 za PSG – 17.00
  • 4:0, 5:0 ili 6:0 za PSG – 19.00

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button